JA

Shit, många tankar nu! Ska då hur som helst bli kul att bara få komma ner och göra Malmö lite osäker!

"Den här bjuder jag på"


Malmö!

God morgon!
 Just nu är jag jävligt trött, men antaratt att de beror på att jag kom i säng ganska sent i natt.. Packade halva natten igår, men som tur är de inte så mycket kvar nu. Och klockan 2 idag blir de att åka söderut.
Är då på väldigt gott humör annars med, lyckades nämligen sälja iväg min Sony Ericsson W595 :D
Och så fort pengarna kommer blir de att springa till första bästa mobilstället och köpa sig en Sony Ericsson T700 pink!
Längtar som bara den.
Men ser även fram emot den tredje då pengarna kommer in från när jag sommarjobbat.
Och självklart är de inte helt fel att man är nere i malmö just då så man kan spendera lite nöje + SHOPPING!
Säger bara NAJS!

Sätter in en bild på mobilen, sen blir de att fixa klart resten å så nu! Tjiing.
Grattis mamma!

Idag fyllde min gulliga lilla mamma år! Hade som tänkt ge hon frukost på sängen å allt, men självklart lyckades jag somna om! inte okej.. Sa då till hon när jag var uppe att hon skulle gå tillbaka i sängen så jag kunde sjunga för hon och även ge henne sina presenter. Hon gick då och la sig igen, och även "låtsas sov" lite med lilla Alice vid sin sida.
Sweet sweet.
Hon blev då glad och nöjd med det hon fick. Men de var inte allt, hade även planerat att bjuda hon på middag inne i Birsta city.. Vi gjorde oss klara och kom iväg runt 3 tiden. Men mat var inte de första vi tänkte på, de blev att kolla på lite kläder och byta en sak som jag fått av Johan.. Hittade då en jätte fin klänning och ett par skor som jag blev helnöjd med!
Och på tal om skor så lyckades mamma fynda ett par fina Pumaskor, inte helt fel..
Vi avslutade då med Kina mat, och eftersom mamma fyllde år  så bjöd jag..
Och nu blir de att packa och lite sånt, och imorgon bär det av till malmö! Peppar nu.
Ska även bli kul att få träffa min pappa..
=)
Lägger då ut lite bilder från idag..

Lilla mamma när vi väntar på bussen.  Och när vi är och äter! :P    


Trött + Filmkväll

Godkväll! Åkte som sagt från skellefteå idag. Var självklart tråkigt att lämna Johan men samtidigt bra för oss båda att få lite space ifrån varandra.. Under resan tänkte jag på mycket, allt från himmel till jord. HA de förklara ju mycket? inte ens nästan..
På tal om ikväll blir de väl att se på film och äta lite chips å dip. Känns nästan som en vardag för mig nu, har varit ganska mycket sånt på sistonde. Men som sagt om man nu är runt "173-174" cm och bara väger runt 57 eller nästan 58 så skadar de aldrig att skämma bort sig med lite extra..
Filmen som blir ikväll är Wallander kuriren, såg på trailern och tyckte den verkade ganska intressant så får väl se om den är lika bra som den verkade. De var väl de det. Lägger upp lite bilder sen Johan var här i timrå..

 Myspys ♥ Trött!

Johan & AliceCarpe diem

Idag har jag hjälpt till att städa hemma hos johan och lite sånt, blev bra. Sen nu ikväll hjälpte jag till att göra jordgubbs paj, blev grymt gott. Känns lite tråkigt bara att jag ska hem till mamma imorgon, men men skada inte att vara ifrån varanda lite.. Skrev då lite med min tremänning nu ikväll, alltså Emelie. Vi kom in på de där om tatueringar och lite sånt, och Emelie kom även in på att hon ville göra en till och då sa jag att de vill ju jag också.. Sa även att jag är sugen på en vid handleden med typ Ta dagen som den kommer fast på latin eller något typ, men Carpe diem är heller inte så dumt, Fånga dagen. Men får väl se vad de blir för något, och om de blir så att de blir någon tatuering nere i malmö.. Ska då vara social med älsklingen nu tjing..
Yummmi

Ikväll blir de godis för mig och Johan, inte helt fel.. =) Väntar bara på att han ska avsluta sitt spelande nu så vi kan hoppa in i duschen och sen bara lägga oss i hans säng och mummsa med lite godis och en bra film. Blir då Dan in real life. Man får bara hoppas bara den är bra..

Vill seriöst ha den här

Seriöst blev typ kär i den här kameran. Har funderat nu ett tag på att skaffa mig en bra fast problemet är ju bara pengar!


wonderful

Ja, var ett tag sen jag skrev här sist, men har nu bestämt mig att jag ska bli bättre! Kom till skellefteå igår efter att ha haft Johan hos mig i nästan en vecka. Inte helt fel. Blir då här tills imorgon eller tills på söndag, får se. Är hur som helst nice att bara få vara i hans närhet.
Och om 4 dagar blir de att åka söderut alltså ner till malmö för att träffa släktingar och hitta på lite annat skoj.. Blir troligen en sväng över till Danmark också..
Lägger då in lite bilder när jag kommer hem till timrå sen jag och Johan var där..Välkommen till min nya blogg!

Jaha då har man 2 bloggar nu! Vet egentligen inte varför jag skaffade mig en till men tyckte faktiskt att den här sortens blogg verka ganska rolig + att man verka kunna göra en del, så där gav jag mig själv svaret varför jag skaffade mig en till..
De som jag mest kommer att skriva om här är väl mycket om vad som händer i min lilla vardag tex vänner, familj, nöje, kärlek och även en hel del annat skoj!
Har då en stor sak att berätta! Fick nämligen mitt prev från Baggium idag. Och vad är Baggium för något? jo det är en praktisk gymnasium skola som finns i Skellefteå. Hade iaf sökt handels dit.. Håller då tummarna på att jag tar mig in fast det saknas G i engelska för mig..
De var väl de..


RSS 2.0