Mmm!

Mätt och belåten, nu ska man fortsätta kolla på Gossip girl.
Ha en trevlig kväll alla!

Visst ser det gott ut? ;) tyvärr inte nyttigt allt, men gott är bara förnamnet!

Dagens dag?

Tog bussen in till stan tjugo i 11 för jag hade lite saker att fixa. Men träffade självklart den bästa där inne, nämligen Isabelle. For dock ditt med risgt hår och utan smink. Men vågar även visa mina sämre dagar för samhället så skäms inte för de, men fram till de jag skulle berätta. Träffade Isabelle och gjorde lite av det jag skulle. Tog även bussen ut till ett roligt men hemligt ställe. Hmm?? Annars var vi förbi våran vän Daniel idag. Men innan vi gått igenom halva sjukhuset så var jag trött! men men var värt de. Kändes verkligen inte kul att se han i skicket som han var i meen. Men vi fick han i en stol och rullade ut han i det härliga vädret för att ta en cigg.. Så tror han uppskattade vårat besök. :)
För övrigt så träffade vi Linn i stan. Vi gick in i alla möjliga affärer och hittade ett och annat att prova osv.
Insåg även jag hade lite pengar kvar så köpte klart lite saker. Annars så blev det lite solning för våran del idag. LOVELY!



Nu sitter jag här nyduschad och fräsch. Ska fixa nån skinkmacka med paprika på och ett glas Obóy! Blir kanoners, blir att kolla på 1-2 avsnitt av Gossip girl innan de blir sängen för mig. Blir ju school imorgon för min del. Och imorgon är Johanna där, så har lite att berätta för hon och vet hon har det till mig! :) med så längtar för ovanlighetens skull! Hoppas verkligen det inte blir lika sent som dom övriga kvällarna. Men klagar inte att ha en telefonkompis, men skulle inte skada om det var på dagen istället än för på kvällen till natten..

Sorry för det är mobil-bilder. Meen bättre än inget! :)


Avslutar allt med en kärlekslåt ♥ - men vill inte leva med en hon! :P

Look nice,,

Haha eller??,,  men så här ser jag ut just nu! :D Var sjukt skönt att ta en dusch efter en heldag på stan..
Sitter här nu och väntar på att få tvätta bort mitt kladd jag har i facet. Sen blir det att blogga lite mer och berätta om dagen osv innan jag ska se - Gossip girl...



HEMMA!

Efter 9 timmarstan och lite överallt. Ska gå ner och koppla av en stund, men kommer uppdatera på ett tag, puss!

:)

Sitter just nu med Isabelle i telefon, vi babblar på som vanligt.
Skola imorgon! Har dock sovmorgon men blir att göra en tidig kväll ändå skulle jag tro "om inget annat kommer ivägen vill säga.." För övrigt kan jag inget glömma mitt besök jag fick ikväll. Blev väldigt förvånad kan jag bara säga, men du har kvar samma leende som alltid. :) Nej nu ska jag prata klart, sen ska jag hoppa i duschen sen fika och försöka göra en tidig kväll..



Du är mitt samma kött och blod.

Och blod är tjockare än vatten, och min kärlek till dig är starkare än detta blod och vatten för jag älskar dig mamma.. Hoppas du har det bra nere i Malmö, även fast vi har våra duster i telefon. ♥


Sen frukost för mig..

Dagens frukost fast väldigt sen..
Nu är jag i alla fall mätt och belåten. Men är sockersugen. Men ska vänta ett tag och börja se på filmen The last song innan jag går och hämtar lite kladdkaka. Låter som en klok idé! Blir en lugn dag för mig annars idag. Och just ja, det är ju morsdag idag. Tyvärr så är min mamma över 100 mil bort så blir lite svårt att fira hon. Hon sitter nere i härliga Malmö och umgås med härliga släkten. Men är inte länge kvar innan jag också få göra det. Men i alla fall, ska fira mamma när hon kommer hem till sig. Då ska jag ta bussen ner med ett gulligt kor och en liten present för hon är världens bästa mamma. ♥
Nu ska jag slå på filmen, men skriver mera sen.

AHHHHH!

Jag har ett stort leende på läpparna! :D

JAG ÄLSKAR ATT SOVA!

Oj, här tog jag verkligen i va? Men god morgon säger jag. Har sovit underbart gott! fast det bruka jag göra så är ingen ovanlighet. Blev bara sjukt less när mobilen skulle börja ringa i morse flera jävla gånger. Och förlåt för jag blev lite arg till dig, men jag behöver min sömn. Sen om jag trycker upptaget då kan man fatta de istället! Men slut pratat om de..

Vad händer idag? Fundera på att först äta en goooood frukost, sen fixa en tvättid. Börja bli dags nu, men kanske man ska kika förbi sen söta granne idag? Eller kanske få hit Isabelle :) well well, får se vad som händer. Ska i alla fall äta nu för är vrål hungrig!
Men vi hörs sen!


Jag vill ha sommar nu "på riktigt", men även träffa dig snart!

Det är naajs!

Har nyss ätit lite mat med Fredrik, var inte helt fel! Nu blir det film och kladdkaka..
För övrigt så fick jag upp station i huvet från igår. Blev även så att jag filmade när vi var där inne,,

Look here bitches! ;)


NAAAJS!

Sitter här med min biatch!

Hej hej! Sitter här med min fina vän Fredrik hemma hos mig. Vi snokar runt lite på datorn och hittar en och annat fult folk, men vi får oss ett gott skratt! :D Roligt när man själv är snyggare och kan kommentera andra fuljävlar! Nej nu ska jag inte vara sån, är en snäll tjej, eller? HAHA finns säkert dom som inte tycker de, men tur dom inte existera i min värld.. Vad har vi gjort? vi har varit ute en sväng med min Dixie. Hon har fått en pojkvän här i mitt område. Cute säger jag. Ska filma dom en dag när dom har sin lilla Blind-date!
Nej nu ska vi se på film, kanske göra kladdkaka, var ett tag sen jag gjorde de och är sockersugen som fan just nu!

2 bilder på oss från igår. Tyvärr så hade jag inte min kamera så blev 2 tråkiga mobilbilder istället. Men funkar de med väl..

Kvällens film blir,,

The last song. Tror filmen är bra så klart man slåt till!

Här är trailern för er som är nyfikna på filmen och som aldrig sett den..


Nu ska jag äta och se på nån film. Men uppdatera på ett tag igen, så vi hörs snart mina vänner och ovänner!

Som man bruka säga - när spriten går in då går vettet ut!

Är exakt vad som händer för mig igår. Blev lite för mycket med allt, men hade kul och det är huvudsaken..
Började med att det blev lite drickande hemma hos Isabelle! :) eller,, lite mer än "lite" Men klagar absolut inte. Tyckte mer det fattades något där. ;)

För övrigt fattade jag inte riktigt vad som hände på Station i början. Fredrik kom inte in för det var något fel med hans legg! (skumt..) Och när jag frågade vad problemet var sa vakten bråka inte. IDIOT säger jag bara! Sen när det gäller Daniel , vart tog du vägen? Jaja, inte för att vara dum mot dom men Isabelle och jag hade kul. Blev mycket dansande för våran del. Men finns vissa saker jag helst vill glömma från där inne, men finns mer positivt så slänger bort de dåliga och låtsas som det aldrig existerat! Kom ju att tänka på vi käkade på Max igår ju. Och självklart träffade jag och Isabelle våran vän, hmm gissa vem? Neger racaren! :D Minns han lovade mig och Isabelle skjuts hem. Fast är glad det inte blev så. Blev istället så att vi tillbringade en tid på max. Man träffade några igenkända ansikten. Minns även jag satt på något lekställe och snackade i telefon, mendans Isabelle satt vi drive-in stället och snackade! Fun fun! Kan inte säga annat än att jag är nöjd med gårdagen/kvällen,natten..
Nu ska jag slänga upp två videosar från igår, sen ska jag äta för är sjukt hungrig!
Känner mig även trött, förstår som inte varför?? har sovit i 9 timmar. Men innan vi kom i säng var klockan drygt 6 nästan..





Lika barn leker bäst! ♥

Kom på en sak!

Fredrik som jag gick Iv med förra året ska typ också hänga med ut ikväll. Oroa mig bara för hur det kommer slut?.. Han är ju inte så lugn av sig om jag säger som så, men det är fun. Gillar folk som spåra och tar vara på livet! ;)
På tal om annat här är ett exempel på omognad.. men att han tar vara på "man ska vara barn så länge man kan" Säger bara herregud!


Mogen kille..

NAAAJS!

 

Tja tja! Fredag idag så skönt. Vad händer för alla ikväll? själv har jag stora planer på G! ;)

Nästa vecka är sista veckan vi går i skolan, sen på fredag får vi sommarlov! Då blir det party party PARTY!

Lite som kommer hända för mig i sommar ändå. Blir väl att vara här en del och leva livet, men även njuta av livet.

Sen blir det Malmö för mig en sväng och kanske göra ett besök hos Dr hmm?? Sen bär det av till Kreta! Underbart! Skulle även vilja följa med Fanny till Turkiet, men kanske kan fixas det med. Allt går som sagt, bara man vill.. :)

 

Nej nu längtar jag tills ikväll! har lite att fixa innan bara, men det ska gå med det också..

Nu ska jag fixa lite, men kommer skriva lite minst en gång till här idag!

 

 


JAAA!

Nu gör jag mitt kvälls inlägg.
Mina vänner for för lite mer än 2 timmar sen. Så har nästan suttit i telefon sen dom for med en sjukling, stackare säger jag bara.. Annars har jag haft trevligt ikväll, nu längtar jag lite inför imorgon.
Har först skola, sen ska jag träffa Maria K och sticka och handla. Sen åka hem en snabbis till mig sen tillbaks till stan för att äta middag med Isabelle och fixa sig där inför kvällen! Får se vart vi ska festa, inget som vi bestämt oss än för, men vi har lite tid kvar att tänka på de..

Vad tro ni, skulle det här vara något man skulle kunna ha på sig imorgon kanske? :)

Ganska söt, eller hur? ;) men som sagt allt klär en skönhet! (skämt!) ??

Nej nu ska jag fixa det sista för sen måste jag sova så jag orka med morgondagen och kvällen/natten imorgon!
Så sov gott alla. PUSS!

Damp!

Hellu! Har 2 friends här hemma nu, mycket trevligt. Men tror Fredrik njuter mer av kattens sällskap!

Look here..

Grattis biatch!

Fick nyss veta att min vän som jag nyss fått kontakt med ska flytta till Stockholm! Gayklubbarna som väntar där?! Haha skämt! men vänta bara tills jag ner, då blir det shopping och leva nattlivet. Lovely!

Du kommer alltid vara Lillmicke för mig! ♥


Minnen med den här låten från 2005 ;)

?!

Min katt är borta?! :O

Men är hemma nu i alla fall, så nu blir de att hitta kissen som visst gillar att leka kurra-gömma med matten sin!
För övrigt träffade jag Emil och Isabelle på stan. Började med att jag ville gå till Subway,. Ville ha 3 cookies så de köpte jag! Sen gick vi runt för att hitta en keps till Emil. Stackaren hittade då ingen som var i hans smak. Så han gick hem lika tomhänd som han kom in! Inte lätt att vara kille visst heller när det gäller shopping..


Nej nu ska jag ringa till min "kära mamma" och be om lite cash.. Vissa har ju tur! ;)

Nu sticker jag,,

till stan! så vi hörs sen :D

"If we meet again.."

Hallå alla!

Sitter här och är lite smått sur på mig själv. Råkade verkligen försova mig! Not ok?! Nej verkligen inte HAHA,..
Men men, inatt ska jag göra tidig kväll samt vakna av väckaren imorgon! eller inte klicka av den.

Vad händer idag?
Ska börja med att käka lite frukost efter jag bloggat klart. Sen ska jag slänga mig i duschen och tvätta bort lukten från min brun utan sol! Börja lukta konstigt på armarna, inte nice..
Sen ska jag fixa mig för stan, ska nämligen möta upp Emil och Isabelle. Ska fixa ett par saker men även sitta och surra ett tag skulle jag tro. :) Sen ska jag höra av mig till Daniel hade jag tänkt, har lite planer på G nu.
Är så att Isabelle ha skolavslutning ikväll, så hon ska festa osv.. Så är därför jag inte dra in hon i mina planer ikväll för ni som undra. Men imorgon har jag Biga planer för oss!,. ;)

Slänger upp en bild på mig och emil när vi festade för några helger sen!

Usch! Äckelvin han drack den kvällen!

ÅHHH!

Denna bild kan säga allt!
Är dock ett år sen + jag var blond!


Vad hände med sömnen?

Har babblat i telefon ett bra tag nu. Fundera hur jag ska orka upp imorgon?.. Men samtalet var mer värt ikväll än att jag skulle få min sömn. Känns bra att vissa saker ordnats upp eller vad jags ka säga, men även att jag fått veta hur saker verkligen är och ligger till.. HAHA!

Sov gott alla! :P

Hmm?

Vem har varit inne i min blogg och skrivit? :S Inte många som kan mitt lösenord!?


!

:(

Back home!

Helluu!

Kom hem för ett tag sen. Blev inte så långvarigt för mig idag på stan. Men man kan inte vara på stan jämt, i alla fall inte flera timmar varje dag! Håller inte har jag insett, men tror inte jag är ensam om att tycka så.. Och om jag är det så är jag den enda smarta! Fast det är jag ändå ;)

Jo jag köpte mina skor som jag ville ha! känns skönt att dom finns här hemma hos mig nu. Men innan jag köpte dom så provade jag och Isabelle massa skor. Och hittade självklart ett par andra som en dag ska stå här hemma hos mig också. Dock gick dom på 900. Men det fixar sig alltid med pengar!
Vad händer/gör jag nu? sitter just nu och lyssnar på musik och snacka med lite folk men även med "Lillmicke" på msn som jag inte träffat på tusen år! nä men känns som de faktikst. Minns när vi bodde i samma.. Hus? haha! Men hade varit och handlat, och så kom jag tillbaka och skulle gå upp till mitt rum, Hmm.. vem var inte där inne med en kjol på tror jag? och höll på att sminka sig? Jo han! Haha, roliga minnen.. :D 
Nu ska jag snart städa lite, men ska först slänga upp bilden på mina nya skor.


Fina va? ;)

Vill ni veta mer om lillmicky besök han här då! ;)

Lite shopping idag! :D

Är glad nu! Ska in till stan en sväng efter jag tvättat och köpa mina snygga somriga skor. Lovely! ;)
Blir även att träffa Isabelle, och kanske surDanne. Skämt menar såklart Daniel. För övrigt har jag lite annat jag måste hinna fixa, men de ordnar sig..
Sitter och kollar runt på lite kläder. Blir bara sugen att köpa massa, men ska se till och bli lite tätare först bara! ;)
Men innan sommaren är slut ska jag ha en Chanel väska! Så vi ser vad jag kommer hem med efter jag varit i Kreta..


OJ! Insåg nyss att jag skrivit 600 inlägg.

Godmorgon! =)

Vaknade för ett tag sen. Skönt! men inte så konstigt jag sov så länge eftersom jag gjorde en sen natt..?
Lite små komiskt med en sak,. Vaknade för drygt en halvtimme sen, och så kom Johanna in på msn. Jag skrev hej och hon godmorgon! Ja fram till sak, fick veta hon sovit lika länge som mig.. :P Lite små kul..

Men nu ska jag äta frukost sen tvätta!

Shit, klockan!?

Nu väntar sängen, får se vad som händer tomorrow! Eller har mina planer, men dom får ni veta först imorgon.. ;)
Än har jag inte sagt haha!


Det är något som hände..



Bruka inte snacka om "känslor" så mycket i min blogg. Tänker egentligen inte göra det nu heller, eller kanske lite. Men mycket pytte lite isåfall.

Ni som följer min lilla bloggish minns kanske att jag var i Timrå från första 1 maj till den 14 maj.
Åkte ner för jag orkade inte mer här uppe. Eller ja, det kändes så då. Jag kände mig knäckt och svag!
Som någon hade hugt mig rakt i hjärtat, och som det bara gick saktare och saktare innan hjärtat slutade slå!
Som tur var så slutade inte mitt hjärta slå, :) även fast det kändes som de skulle göra det.
Jag hade vänner som fanns för mig. En mamma som öppnade dörren för mig när jag kom hem till hon! Jag fick den tid jag behövde. Gråta dom tårarna som behövde komma ut, tillbringa några timmars telefonsamtal för allt skulle kännas bättre, jag hade allt för att känna tröst. Men besvikelsen och knivhuget fanns kvar.
Dag efter dag som gick insåg jag mer,, FAN skärpning! This is not Louise.
Jag kände mer ilska till sist och stark nog för att återvända. Det hände något, men vad?
Vad gjorde du med mig?...





Till det lite mer "omogna?"

Som jag skrev har lekt av mig lite idag på skolan. Och fundera på om jag ska lägga upp båda videosarna eller skippa den ena. (Den ena är sjukt omogen och tyvärr hör man bara mig mest! inget ovanligt dock men min röst låter inte ens som jag?! Men eftersom jag är en skämtsam person så kan jag bjuda på båda..)

Enjoy! ;)



Hmm?!

Sorry MR "du!" Säger inga namn. Men lite försent att komma och skriva massa saker via ett sms! Samt försöka få mig att tro på dig nu.. It's tolait :)




Upptagen med massa annat idag!

Heejsan!

Sorry för skitdålig uppdatering idag! Men har inte suttit vid nån dator.. Eller jo det har jag, men orkade inte blogga på "skolan" om sanningen ska fram.. Strunt pratat om de, vad har jag gjort idag? Varit på skolan och lekt av mig lite :P haha ni kommer få se! men har självklart även jobbat och varit duktig.
Har annars varit på stan med lite folk, men även min andra hälft som jag kallar för Ying. Hmm?. Vem kan det vara? Isabelle så klart! ♥ Annars var jag och Isabelle hemma i hennes systers lägenhet och käkade lite och pratade om det mesta. Var tänkt vi skulle se på film men blev aldrig så. Vi tog bussen in till stan istället och gjorde allt och inget. Men var kul det också, något jag kan rekomendera att prova! ;) Daniel dök upp efter ett tag, så har inte haft tråkigt ikväll..


Annars sitter jag här nu, ska snart slänga upp en video, men gör det i nästa inlägg som kommer på en stund. :)

Sängen väntar...

Känner mig lite smått trött nu. Men fan vad jag har ätit ikväll! Tänker inte rabbla upp allt, men känner mig hungrig hela tiden, och de är inte okej! Nu ska jag fixa det sista för sen väntar sängen på mig.
Måste till skolan imorgon, haha lite komiskt det här men kommer få ett par skor av min mammi om jag fixar den sista tiden som är kvar med skolan! Cute cute.

Nej nu ska jag göra mig klar för kvällen, men uppdatera imorgon igen!


Dixie väntar på mig, naaw..


I'm not stupid!

Godis och film!

Yes! så blev min kväll ikväll.
Kom nyss hem efter att köpt en påse med godis, en påse med nappar men även ckoklad.. (A) Snacka om jag ska tjocka mig ikväll. Men nu ska jag slå på en film och njuta av mitt godis! Tycker jag även alla andra tjejer också borde göra ikväll. HE, nästan... Vissa kan ju hänga sig, och hoppas dom/de/"den" tar åt sig! =D Gud så snäll jag är!


Vart tog solen vägen? :(

Hejsan allihopa!

Sjukt tråkigt väder här i lilla Skellefteå idag! men behövs det med.
Kom hem för en stund sen. Träffade först Johanna och Jossan en snabbis med Isabelle på stan, var trevligt. Men sen skulle dom med bussen så då gick jag själv med Isabelle. Hittade massa kläder jag vill köpa, men även skor! Så hoppas jag får mina pengar denna månaden annars dööööör jag!

Nu ska snart ska jag fixa lite att äta, känner jag är hungrig som en gris!  Får se vad som händer sen med kvällen. Min kära granne ringde och ville jag skulle komma över, men får se hur det blir med den saken. Känner mig små trött idag faktiskt.. Men nu ska jag fixa käk så skriver senare!

Känner mig inte bara trött, ser även trött och sne ut..

Sent inlägg (A)

Tur man har sovmorgon imorgon annars skulle jag absolut inte sitta när nu och knappra på datorn som jag gör. Eller?? Jasi! Har hunnit göra en del saker. Hunnit se lite film, snackat i telefon, fixat med alla kläder samt blivit medlem på nån sida! men avslutade det dock lika snabbt. Var absolut inget för mig. mer behöver jag inte säga!
Nu ska jag måla mina naglar sen ska jag lägga mig ner och bara sova.

Har en plan för imorgon. Tror jag ska locka hela håret för ovanlighetens skull. Men får se vad jag är på för humör imorgon. ♥

Jag glömde!

Så här såg det ut igår i mitt badrum när jag kom hem! samt bomulls-skit i sängen osv! Ohh tänkte jag bara..
Men kan inte göra så mycket, för anser min katt fortfarande är i kattbebis stadiet, och beror även på för hon har sina kattmjölktänder kvar =) naaaw!



Passar även på att slänga upp en video från förra veckan när vi hade lite hundbesök! Hon var inte happy, men söt med sina öron lite neråt! ♥

Det blir vad man gör de till..

Hejsan igen =)

Isabelle stack för ett tag sen, så är lite tomt här hemma hos mig nu igen.
För övrigt har jag haft en nice dag även fast jag hatar söndagar.. Och då menar jag verkligen hatar söndagar för det är vad jag gör. Men hade trevligt med Isabelle, vi grillade, såg på film och snackade massa skit. Så har haft en mysig dag. Skola imorgon! Peppar inte, men ska dit och jobba igen det jag ligger efter lite i så blir kanoners!

Sitter och fundera på vad folk tänker om mina två videos jag la upp innan..
Säkert nån som tänker herregud! men är bara humor i allt anser jag. Sen dom som inte har humor är ju synd för dom!

Slänger upp lite bilder från maten, och efterrätten, mm!


"Like kul från fredags natten" - Enjoy!





Haha var klart bäst när han säger.. "följ med på fest" och Isabelle bara, jag heter Isabelle vad heter du?
HAHAHA! skratta åt det fortfarande. Fråga mig inte varför jag åkte med han, men därför jag skrek var för han försökte tafsa! ÄCKEL..


Likes!

Slänger upp en låt för att liva upp söndagen lite!


God morgon - söndag!

HEJSAN!

Sitter här och prata med Isabelle just nu. Längtar tills hon kommer hit. Dock synd de inte är jätte varmt ute, men man kan ändå sola och grilla! Och det är vad vi ska göra idag..
Uppdatera lite senare, måste äta frukost och fixa lite innan bubbelubban kommer.
Men uppdatera senare och slänger upp 3 videosar! Och dom 2 är sjukt roliga!


Gaaah!

Är vin trött, men kan inte sova. Är för många tankar som tar över tröttheten. Men ska inte klaga, är inga tråkiga tankar. Men kanske dags att göra ett nytt försök "igen"

Sweet dreams alla!

Minns kvällen! är snart 1 år sen, men kul hade vi.
Och snart ses vi my love! ♥


Fråga mig inte vad vi gjorde, vi hade dock kul ändå!

!

Nu har jag tvättat klart. Så S-K-Ö-N-T! Nu ska jag duscha, sen äta lite spagetti och köttfärssås och se min film och bara njuta av att sita hemma med kissen.
Hoppas dock det blir fint väder imorgon så jag och Isabelle kan grilla här och sola!
På tal om Isabelle.. Minns igår när vi åkte buss från mig till stan, då sa hon bara Louise ska vi bli horor? och så tittade jag på hon som ett frågetecken kändes de som, men självklart sa jag. Hon bara då får vi massa pengar. Haha!
Nej! jag och Isabelle ska bli rika, men inte genom att hora oss. Har andra planer, men inget jag tänker ge ut!
Nej nu ska jag hoppa i duschen och tvätta bort mitt äckliga smink från igår.

Önskar alla en trevlig kväll, och hoppas inget gör något dumt eller så. Haha nu lät jag som en mamma typ.
Nej, men önskar alla en trevlig kväll!


Min Lá louise love spaggeti och köttfärs! ♥

Kvällens film!

Blir Dear John.

Filmen handlar om John Tyree (Channing Tatum) är en ung rebell som hoppar av skolan och börjar i armén. Han träffar sitt livs stora kärlek i Savannah Lynn Curtis (Amanda Seyfried) och han vill inget hellre än att flytta i hop med henne. Men den 11 september 2001 förändrar allt. Han bestämmer sig för att det är hans plikt att ta värvning i armén igen. Under tiden John är borta skickar han och Savannah brev till varandra. Savannah träffar Tim Wheddon (Henry Thomas) och förälskar sig i honom. Tim och Savannah förlovar sig sen gifter dom sig. När John kommer hem från armén så vet han att trots att Savannah är gift med en annan man så är hon hans livs stora kärlek detta gör att John måste ta sitt livs svåraste beslut.

Här är trailern.

Killen är inte så dum, haha!

TRÖTT , trött och? TRÖTT!

Hellu sunshines!

Kom hem för drygt 2 timmar sen. Lite mindre, ja sak samma. Tillbringade min dag/natt i stan igår tills idag. Började med att jag, Isabelle och hennes syster grillade. Eller jag och Isabelle gjorde det. Daniel hjälpte väl till "lite", men han grillade dock inget, han satt bara och drack och njöt av vårat umgänge. HAHa! Och nån äckel-granne studerade in oss med sin öl i handen! Jasi jasi!
Efter vi grillat så fixade vi oss för att dra till nån fest nära brogrillen. Var där först runt kvart över tio. Och Emil undrade hur det ska gå när vi får jobb Haha! Men nästa gång kommer han säga till oss 3 timmar före eftersom vi liks är så sega. Och berodde på vi kom 3 tinmar senare än vad han ville.. Jaja, annars var det kul på festen. Var en del folk där, några ansikten man kände igen så var kul. Vi träffade även en snubbe som ville jag och Isabelle skulle hänga med in till stan, och det gjorde vi klart! blev Mollys för oss för hela slanten. Var trevligt där, men dock en del äldre folk. Trist! Minns jag träffade en riktig "bratz" som ansåg sig kunna komma och gå hur han ville. Ja "trodde han" men såna är alltid roliga att skratta åt!
Annars såg man lite folk man ville se :) men även folk man verkligen inte ville se. Ha, du hade TUR!
Blev en sen natt för mig, skulle sova hos Isabelle men satt och snackade med Buhr ett tag i stan, och Isabelle orkad inte vänta. Men förstod hon, klockan var ändå så mycket. Men tror jag var där innan 5 i alla fall. Bättre sent än aldrig. Och tur man hade sällskap vägen hem dit. Tack! :)

Nu ska jag diska, sen gå ner och ta min tvätt sen fixa mat och lite här i lägenheten sen bara ta det lugnt.
Är fest hos nån Martin ikväll, men valde att stanna hemma för en gångs skull!



Minns den här kvällen! Du och jag mot världen baby som man säger.. ♥

Inget kan bli bättre!

Helluu!

Ikväll blir det grillning, sen blir det fest nånstans i stan! Så ikväll blir det inget skrivande.
Ha en bra fredagskväll alla! ♥

HA! ja nästan alla...


Vänner för livet! ♥

FREDAG!

Sitter här med Fannybunni just nu! Fundera på att dra mig in mot stan snart och börja min helg!
Känner mig lite festsugen just nu, men vi ser vad allt blir av kvällen. Blir då grillning först innan det blir något annat. Har även varit duktig och skrivit mina Cv så nu vill jag ha lite extrajobb till sommaren!

Nej ska gitta, men uppdatera sen, puss!

Lite uppdatering!

Hallå!

Lite snabb om gårkvällen!
Jag,Isabelle och Daniel for på nån fest hos Emils kompis. Var trevligt men slutade med att vi stack över till grannarna och festade där istället. Senare mot kvällen dök Buhr och hans friends upp. Blev inte som tänkt från början, men var trevligt ändå så klagar absolut inte! Annars blev det så att jag tillbringade min natt i stan, lovely!

Lite snabbt om ikväll!
Har varit med lite folk. Emil ville festa som vanligt, men blev inte så för mig eller Isabelle, men även Daniel. SKÖNT säger jag bara. Nej nu orka jag inte skriva mer ikväll, är sjukt trött, men ska vara social med mina gäster som är här. Så skriver imorgon istället! ♥

Nu sticker jag snart!

Men innan lägger vi in lite musik denna härliga dag..

 

 

Jag skulle inte vilja vara i nån annans kläder eller liv! Mitt livet är UNDERBART!


BAKIS OCH TRÖTT!

Hej allihopa!

Kom hem för en liten stund sen, efter att tillbringat min natt i stan. Ska dock in till stan snart igen, men hoppas det blir lugnt ikväll! Men ska berätta om gårdagen när jag kommer hem!
Puss ♥

Det man minst anar det händer..

Isabelle fick nyss ett samtal och blir visst lite fest ikväll.. Är ju lill-lördag så why not? Man är bara ung en gång i livet så. Underbart säger jag bara! :D Men blir nog inget mer uppdaterande för mig ikväll, så önskar alla andra en trevlig onsdagkväll! ♥

Skärpning!

God morgon! (A)

Blev visst ingen school idag, men "mådde" ju inge bra så. Ska fika och sånt nu, sen blir det att tvätta håret och ringa till Isabelle, sen höra av sig till Padde. Det låter super! Man har ju som sagt lite pengar på mobilen nu..

Sen fundera jag på vad man ska ha på sig idag,, tröja/topp/t-shirt! Jaja, har tid att fundera lite.




Syfte?

Avslutar min kväll/natt med denna låt, och drömmer mig in i lite sömn som kan behövas för att jag ska vara en glad och go Louise imorgon och till min omgivning!



Minnen med den här låten, var bara 14 år då! Men minns när jag och Daniella hängde med några grannkillar till mig och vi hade varit vaken en hel natt. Kom ihåg vi åkte bil tidigt på morgonen. (Även på taket, galet!..) Minns när vi satt på något tak i sundsvall och väntade på att solen skulle komma upp! Awesome. Nej, nu säger jag godnatt!

Har hunnit med en del ikväll!

Hallå!

Som det står i min rubrik - har hunnit göra en del ikväll, och det har jag också. Var först med Sandra D! Vi var ute en sväng, sen höll hon mig sällskap medans jag fixade käk och åt. Sen nördade vi dator lite. Var riktigt kul! Synd folk bara ska låtsas vara nån annan. P-I-N-S-A-M-T! Men kan ta de, är inte lätt alla gånger för små tjejerna.
Annars har jag babblat i telefon en del medans jag städat, men även städat utan att prata.
Och nu sitter jag här och ska snart duscha och kladda på mig lite brun utan sol! ♥ Blir sen att snabb-fika sen blir det sängen för mig..

Lite bilder från hur duktig jag varit..




Det var de, nu väntar duschen sen fikat sen sängen! Men uppdatera imorgon när jag kommer hem efter varit i stan med lite folk. Sweet dreams!

Ändrade planer ändå..

Nu har jag duschat fixat mig lite. Men blir visst ingen stan idag för mig, men klagar inte. Blir istället så att jag sticker över till granne och ser på film och umgås lite. Men är trevligt de med, och speciellt så som vi kan hålla på! Hahah :) Blir stan för mig imorgon efter skolan med Fredrik som jag inte träffat på ett tag men även Isabelle och Linn skulle jag tro. Men sticker över till grannen nu, så uppdatera ikväll innan jag hoppar i säng!



Hahah! som man bäddar får man ligga, och tycker inte alls synd om dig bitch! :D

Jag kan inte planera något utan att ändra mig "typ"!

Hade tänkt stanna hemma idag eftersom jag inte mådde så bra. Hade även tänk fixa med mina kläder osv eftersom det var ett tag sen nu. Men nu börja jag bli less. känner det måste hända något. Ringde innan till min underbara granne idag och sa jag ville ha filmkväll, men ser väl hur det blir med den saken. Känner bara nu att jag vill in till stan! Vad fan har hänt med mig. Är typ bara stan, stan i huvet för mig. Tror det är dags att fixa en lägenhet där snart i alla fall!
Men tror jag ska ta en dusch, sen klä sig och bara slänga upp håret sen dra sig in dit kanske, ja we'll see!

Ganska cute ändå!


Beslutsångest...



Ohh! Jag hatar verkligen att vela. Och det gäller inte bara inom hårfärg, kan vara allt från kläder till vilken chipspåse jag ska köpa. Mitt liv är inte enkelt..

Dagens fråga?

Kan man frysa in ägg?  Jaa! Ni läste rätt..



AHHHHHHH!

Hej jag heter Louise Pettersson, och jag har spränghuvudvärk! :(
GODNATT!


I'm back home..

Hej allihopa!

Kom hem för bara en liten stund sen, "skön" är sjukt trött ikväll!
För övrigt har jag haft kul på stan. Träffade världens bästa Isabelle på stan! ♥ vi drog förbi Daniel en sväng och surrade. Sen gick vi till stan "igen" och Isabelle bjöd mig på frasses. ♥ Senare drog vi till Emil och socialiserade på Sjungande. Tog dock en stund att hitta hans lägenhet! Kan bara skratta åt de nu då men var trevligt där.
Blev sen stan igen för jag ville käka mjukglass, råååå gott! Sen träffade vi på Daniel ute så då satt vi och snackade en stund innan jag tog bussen hem hit. Så nu sitter jag här och prata med Daniella, men ska snart ta en snabbdusch innan jag ska göra kväll. Har skola imorgon, så skadar inte om jag får lite sömn..

Men skriver mer imorgon, sov gott alla puss!

Avslutar kvällen med två bilder fårn i lördags!

Mot staaaan!

Yees nu åker jag in till stan. Tror även det siktar mot att köpa en glass! :D
Men sticker in nu, så uppdatera ikväll nån gång när jag kommer hem.


Hoppas alla får en trevlig eftermiddag och kväll, för det ska jag ha!


Godmorgon, eller vad säger man?

Vaknade för ett litet tag sen. Men är ändå trött, min telefon har lyckats ringa en hel del och är inte happy för det!
Men den enda som ringde till mig i en rimlig tid var Isabelle. Och när jag svarad "hallå skit-trött så var det första jag hörde från Isabelle oj, väckte jag dig? Hahah"
Nu ska jag äta frukost, sen ska jag duscha och sen dra jag mig in till stan. Sen ikväll blir det filmkväll på sjungande som det sas igår, så blir nice! ♥

Sexig/Hot or what?!

Kollar nu på Bella & Tyras show. HAHAHAHAHAH! Förlåt, men kunde verkligen inte låta bli att printa bilden.
Men som sagt här är den nakna sanningen på söta *host* verkliga Kissiemjaou!



OBS!
mina pilar är syftat på vad hon har för "skoj" i ansiktet. Mitt syfte med detta är att hon ser ut som vilken tonåring som helst.

Kunde inte låta bli, sorry! Men hon är helt klart snyggare än HÄSTAR, och nyfikna idioter! (A)
Godnatt alla puss! ♥

Trött efter en awesome helg!

Hej allihopa!

Sitter här nu bakis och trött efter en händelserik helg! Kom ju till Skellefteå i fredags. Då hann jag som bara hem, packade upp lite kläder och annat, sen var det bara att fixa sig innan man skulle ut och festa! Sen igår var inget planerat, men blev så att det skulle festas igen. Så igår blev det sjungande för oss. Dock blev det inte så långvarigt där + det saknades ett happyface men ska inte klagar, natten var ung! I alla fall senare mot kvällen blev det olles för oss "igen", men var kul! Annars kan man säga jag har mer eller mindre tillbringat min helg i stan med trevligt folk! Och ett plus också för man fått känna lite nya filurer.
Mer tänker jag inte skriva om nu, kastar istället upp lite roliga bilder från igår när jag, Isabelle, Emil och Daniel var på väg in till stan!




Jag bruka skriva Love the life, och det är exakt vad jag gör. Kan inte bli bättre! ♥

Stressad nu!

Awesome kväll igår! Ikväll blir det fest igen för hela slanten!

Nu ska jag snabb äta lite, sen göra mig klar för att dra in till stan och försöka få ännu en lyckad kväll med trevligt folk!


;)

Nu sticker jag ut och ha kul ikväll! Så uppdatera imorgon, men önskar alla en trevlig kväll ♥
Det kommer jag ha!

Ah! är så dålig med rubriker ibland..

Det här blir mitt sista inlägg för ikväll. Har som sagt ändå gjort några inlägg idag. blev ju även ett långt som ni kanske ser, men det behövdes!

Sitter här just nu med en ansiktsmask i facet! Känns underbart! var ett tag sen jag gjorde det. Och namnet till geggan är lite knäppt, men köpt på ÖoB, och funkar kanoners!
Börja med att tvätta ansiktet, sen slänger jag på "geggan" i en kvart. Sen tvättar jag såklart bort de, sen tar jag Garniers rengöringsmjölk och tvättar lite och sköljer bort. Sen avslutar jag allt med Garniers day kräm. Underbart!♥
Både flaskan och burken till Garnier sakerna är gröna som jag kör på!

Men på tal om annat, har hunnit göra lite saker idag som jag ville. Vaknade.. Eller blev väckt i en rimlig tid idag, klev upp och åt frukost och nördade vid datorn lite innan jag duschade och allt. Sen for jag och träffade Daniella en sväng. Vi hälsade även på hennes gulliga mormor, super skön kvinna i sina bästa år skulle jag vilja säga!
Innan jag stack hem till mamma handlade jag lite på ica (och köpte min Magnum gold!) och tog ut pengar inför imorgon. Annars stack jag hem. När jag kom hem höll mamma och hennes granne på att kolla igenom mammas kläder. Var inte direkt lite kläder lite här och lite där när jag kom, men klagar inte älskar som sagt kläder själv!
Blev även en sväng förbi min lilla moffa nu ikväll. Dock var han inte så social, han var helt inne i sin hockey så blev inte så långvarit hos han. Men bättre än inget, fick som sagt träffa han i alla fall och det var det viktigaste!
Annars nu ikväll har jag och mamma kollat på Wallander Skytten och ätit en del godis, mysigt mysigt!

Nu har jag lite att packa inför imorgon. Har tagit de mesta men har lite kvar så ska ta det sista nu.
Fick nyss ett telefonsamtal av den bästa så ska vara social. Men är super nöjd med dagen!

Slänger upp en video från när vi var hos Daniellas mormor!



HAHAH, ett skratt förlänger livet!

Jag har helt glömt bort en sak. Haha! Var på mammas jobb för några dagar sen, och så skulle hon spela piano för kvinnan som hon jobbar med på jobbet ville de. Och vem tror du inte ville sjunga med lite? :)
Haha självklart Alice! Trodde jag skulle döö när hon började hålla på.
Men måste säga hunden är lite musikalisk av sig ändå, eller vad tycker ni? :)

wooow!

Nu sticker jag iväg till världens bästa morfar. Bättre sent än aldrig! =D see you later alligator!


HEEEEJ morfar, nu kommer jag! ♥


Är inte riktigt friskt i dag! haha.,

Är man "elak" bara för man är ärlig och framför sina åsikter?

Anser att ljuga och gå bakom folks ryggar är mer svinigt och elakt än att vara ärlig!
Jag har viljat skriva det här länge som jag tänker skriva nu. Och hur jag uttrycker mig eller så är inte syftat mot någon, eller att jag menar något elakt. Tänker bara vara uppriktig och förklara vad jag går för och vad jag är för person!


Jag Louise Pettersson,, är en sån person som ger alla en chans. Kanske när jag ser nån ny, lär känna nån ny eller bara få höra om nån ny person. Men blir jag fundersam på en person då tvivlar jag och kan ta det med en vän/4 öron, men antar vi alla är så mer eller mindre.. Men vi säger sticker nån mig i ryggen då har dom/de gjort de en gång för mycket. Här är det inte äh, 1 gång är ingen gång. Fuck it! Blir jag stucken 1 gång då är det kört! Och då spelar det ingen roll om jag känner personen eller inte.
Men fram till sak, är en sån som person att tycker jag något då är det en självklarhet att jag säger det till den person som jag tycker något om, eller vad det nu kan handla om. Kanske inte är riktigt så jag träffar någon och bara säger,, (men tjena, vad fan har du på dig? Eller vi säger om jag träffar någon som jag tycker är ful, är inte direkt så att jag säger det även om jag tycker så.) Men vi säger om nån såra mig eller gör bort sig, då är det en helt annan sak. Då får personen skylla sig själv. Då känner jag inget medlidande eller att jag är elak eller dum. Då kan man säga dom själv satt sig i skiten.. Säkert många som undra hur jag tänker. Men anser att om nån gör bort sig, vad ger det mig för rätt att visa dom respekt? Respekt är något man förtjänar, något man måste jobba sig till. Är inget som är gratis! Lika så som inget annat är gratis i världen heller.
Fick förfrågan en gång varför jag skriver så mycket om andra. Kunde klart inte hålla med om att jag skriver såå mycket om "andra" men som jag skrev innan,, tycker jag något då kan jag säga det eller skriver det här! Okej, ibland kan jag skriva av ren ilska, men då är det bara att ta det med en nypa salt. Dock händer det för sällan, haha!
För som jag skrev igår min blogg är som en öppen dagbok! Och alla har rätt att läsa den..
Sen har alla folk mer eller mindre problem nångång i livet! även kungen själv men det är ingen hemlighet.
Men vi säger om jag har problem med något eller vad som helst, varför ta det här när jag kan jobba på det eller ordna upp de? HAHA, anser det är lite skillnad. Utan jag skriver om det jag känner för, och det är allt från himmel till jord. Sen är ingen tvungen att läsa eller snoka här om man bara ska störa sig på saker. Då kan man istället kolla på youtube eller googla lite bilder eller göra en porrsurfnings-tur eller något annat skoj.
Men att säga sin sanning eller uttrycka sin åsikt anser inte jag som elakt. tycker det är mer elakt att trycka ner folk bara för att. Eller lägga sig i saker dom inte ens har att göra med, och öppna käften i onödan! Men jag kommer fortsätta så som jag gör. Att tycker jag något då kommer jag tycka till om det, eller fortsätta ta de face to face. Enkelt!


Men den som hugger mig i ryggen eller såra mig 1 gång! får skylla sig själv om dom inte har min respekt i sina händer. Och då spelar det som sagt ingen roll om jag känner folket eller inte.
Alla borde lära sig livets enkla regler. Men har mina regler, och dom är enkla! :)

 

Nu fick jag skrivit de jag velat skriva länge. Men som sagt ångra aldrig de jag skriver. Likaså som jag ångra aldrig de jag gör, jag visar bara andra vad man inte ska göra!


Syskon love!

God morgon alla vänner och ovänner!

Vaknade runt halv tio idag av att mobilen ringde, och att nån ringde på dörren! (Vafan man kan väl få sova utan att bli störd...) Haha nej ska inte klaga, ville som sagt kliva upp i en rimlig tid idag, och det gjorde jag! :)
För övrigt hade jag ett samtal med min käre bror som bor över 100 mil från mig. Blev även lite camande med han på msn. Haha såå fuuun!



Nej nu ska jag ta en dusch och fräscha till mig lite, sen bär det av till moffa!

Ohhh, Hatar sånt här!

Satt och kollade igenom min blogg nu ikväll/natt. Blev sjukt mycket känslor, mer än vad jag hade förväntat mig! Haha men livet är inte en dans på rosor. Men det spelar ingen roll vilken ålder man är i.. Men istället för att tänka på allt så avslutar jag dagen med denna låt som kommer... Här!


Min blogg är som en öppen dagbok för mig, till er som läser den..
Står exakt allt! Och det som inte kan står här det existera inte helt enkelt.


Nu går jag och lägger mig så jag orka hinna med lite saker imorgon.

Tiden bara rinner iväg!

Hejsan "Igen!" Har inte bloggat mycket alls idag. Ursäkten är att min hjärna inte orkat samt varit för trött!
Men inte hela sanningen (A) Har varit i helt andra tankar att jag inte känt mig så  koncentrerad på bloggen!
Men men..


Vad händer imorgon? jag ska njuta av sista dagen här nere hos mamma, kanske tvätta och lite så innan jag sticker upp. Hade även tänkt dra förbi boendet där min morfar bor och dra med han ut i rullstolen och käka lite glass kanske. Låter som en toppen idé! ♥
För övrigt ska jag tillbringa den sista tiden med mammsen. Kanske dra förbi nån vän. Får väl se..

På fredag ska jag ta tjugo över 8 bussen upp till Skellefteå! BLÄÄ.. Men ska mest sova på bussen med kissen min i knät som alltid. (Säkert nån som undra.. Men därför jag tar tjugo över 8 bussen beror mest på att jag ska vara i stan kl2. Och så man kan komma hem packa upp lite och fixa sig innan man ska ut och ha kul med lite vänner..)

Imorgon kommer jag skriva en sak som jag borde gjort för länge sen. Men ser verkligen fram emot de! (HEHEHE!)

Nu ska jag gå ner och kolla tvätt-tid och vänta på mitt samtal men även gå ut med Alice.  Så önskar alla en trevlig kväll!


Tog en bild med min mobil, för tyckte det var ett tag sen jag la in en "direkt-bild"
Ser dock små sur ut, men skyller på att jag är trött!


"En bild kan säga mer än ord ibland"

Känner inte för att blogga så mycket "just nu" så passar istället på att slänga upp en skön bild plus en låt!
Yääy, enjoy!





Anonym ♥       ,                       Mee!

Lite "komiskt!"

När jag satt på donken idag och skulle njuta av min "burgare" började jag tänkar på hästar! Sen fick jag en annan tanke. Tråkigt nog slängen jag skiten för jag blev så jävla äcklad och tappade matlusten helt!
Så har som inte haft nån aptit på hela dagen. Men tur man ska slänga i sig två mackor nu samt lite te.


Nån sån syn hade jag när jag kollade burgaren!

"Man bruka säga bättre tur nästa gång.. Men jag säger bättre syn och matlust nästa gång!"


I´m home!

Trött efter en heldag i Sundsvall! Vad finns det mer att säga än att jag är trött och slut? Säkert mycket, men främst att mina stackars ben inte orka gå så mycket mer idag!
Nu ska jag umgås med min mamma. Kanske se på en film elle bara prata lite skit. Får väl se, men tror det blir bra vad det än blir.

Senare blir det i alla fall en kvällspromenad med Alice :) blir kanske även kanske en kvälls "date" med en vän. We'll see vill säga..

Ska fixa lite glass med maränger och kolasås samt bananer! Mumms!




Staden!

Klar och redo! hörs sen, puss!

GOOD MORNING SUNSHINES!

Tisdag idag! Känns nästan som jag börja glömma dagarna. "Haha skämt!"
Får väl se vad dagen bjuder på. Men antar jag ska dra mig in till Sundsvall och göra stan lite osäker, LOVELY!
Nej nu ska jag hoppa in i duschen och avsluta mitt samtal med min vän "D" sen ska jag äta sen dra mig utåt!

En bild på fina härliga Sundsvall!



Sov gott säger jag nu.. (Sjukt trött!)

Blev inte så att jag fick nån kompis hit ikväll! Blev istället så att jag stack hem till Frida och hjälpe hon att städa lite och snacka lite skit. Men det var trevligt de med. ♥ Synd bara man ska vara så mörkrädd att man måste ringa och ha en telefon-kompis medan man traska hem! Och rädd för att se blottare gubben!
Jaja, ska tvätta bort mitt smink sen sova. Natti natt!


Inatt får man dela säng med den här sötkissen..
(Fast det gör jag ändå varje natt, så är egentligen ingen nyhet.)

Börja bli kass på "uppdatera!"

Sorry sorry för min dåliga uppdatering. Men hade som sagt min lilla pause! Även fast jag skrivit nångång vill säga..
Nu ska jag då bli bättre, eller snarare bäst. Låter mycket bättre.

Har varit i stan idag, hittade lite snyggt. Slänger upp en bild på min snygga tröja sen.
Annars var jag i stan för några dagar sen också. Fick tre snygga tavlor av mamma. Hon är bäst hon! ♥ Annars blev det bara ett nagelack och lite annat skoj som alltid kan behövas.

Nu ska jag slänga på mig några sköna mjukisbyxor, sen ska jag fixa lite att äta, och ringa till Isabelle.
Senare mot kvällen får jag lite besök, så känns kul. Blir väl att se nån film och bara umgås. :)
För övrigt är jag grymt less på detta pissväder! Vart tog våren/sommaren vägen?.. Nej nu längtar jag till sommaren, sen till Kreta i Augusti! Kommer bli sjukt nice. :)

Jo har en sak att berätta.. Kommer kanske få jobb efter sommaren i Augusti. Men vart vill jag inte säga än.
Kan säga som så är nära Anderstorp. Hmm?? mer säger jag inte. Men ska dit och träffa dom/de, och få arbetsprova några dar, sen får vi väl se vart allt bär av. Men tror de kan bli skit bra!

Nu ska jag ut och ta en cigg, sen fixa mat. Men skriver senare kramis! ♥


Trodde du var bättre efter alla år vi gått igenom!...
Men jag är glad och mår bra idag och tar nya tag, än att stanna upp i skiten jag befann mig i av dina lögner och svek! :)





Goodie!

Helluu!

Sitter här ny duschad och dunkar lite musik och känner sommaren är på väg, så härligt! :D
En annan sak jag har att berätta. Inte för att det är något speciellt, (men har börjat sjunga i duschen "igen" och det är ett + för Louise Pettersson!)

Nej nu ska jag göra mig klar, och slänga på mig lite kläder så jag hinner komma ut i verkligheten denna vackra dag.
Men först vill jag bara önska alla en trevligdag. Eller ja, förutom dom som verkligen är down, DOWN för mig! *Hihi*


FREDAG HELA VECKAN!

Haha! tänk om det ändå kunde vara så. Skulle inte vara helt fel.
Får väl se vad som händer ikväll, är som sagt fredag. För övrigt har jag inte bloggat mycket, men behövde en paus och har varit skönt!

Vet Isabelle inte kommer bli glad på mig nu, men hon vet jag älskar hon ändå! så passar på att slänga in en bild från förra fredagen! ♥

OBS! vet jag ser ljusare ut i ansiktet än övriga, men är jävla lyset där inne!

"Myspys till tusen"

Nu har jag duschat och gjort ansiktspeeling :) Mmm, så sköönt!
Nu ska jag smörja in mig med body butter så jag luktar extra gott!
sen ska jag ta mig en cigg och lugna mina nerver *Haha* skämt. Men blir att slå på en film sen, och se vad ödet har att erbjuda!

Joo! Vaccinerade Dixie idag. Gick bra men hon tyckte inte om det, för det lilla livet var en liten gnällis där inne.
Men förstår hon, inte fan skulle jag vilja ha en spruta i min nacke! Men det gick bra, hon var duktig. ♥
Sen fick jag även veta att hon väger 1,9 kilo och det var bra sa djurläkaren.


En bild på oss från i vintras.. ♥♥

Undra vem fotografen var.. ;)


HA-HA-HA-HA-HA-HAH!

Inte lätt att vara feg, och inte våga stå för det man gör! :)

I'M BAAAAC!


Har kollat igenom lite kläder nu på morgonen. Och har helt glömt bort att visa en klänning från Nelly jag ska ha i sommar som är ny köpt! Men vadå.. Bättre sent än aldrig eller? ;) haha, precis!
För övrigt är jag sjuk! Har åkt på halsfluss. =/ stackars lilla mig. Men tur jag fått penicillin och hostmedicin.
Blev dock väldigt trött och dåsig igår efter jag tagit min penicillin och hostmedicin. Men antar det berodde på jag inte ätit. Sen tar jag cocillana, en av dom starkaste så har svaret där..
Nej nu ska jag sluta prata om att vara sjuk och hostmediciner och allt. Tillbaks till de andra, KLÄDER!


Ska slänga upp två bilder på mina fina klänningar som ska komma till användning i sommar.


Nu fick ni se, bara kommentera och tycka till!

Men innan jag avslutar ska jag slänga in en bild från förra sommaren när jag köpte min grön/blommiga klänning.




"Jag vänder kappan med vinden, som jag borde gjort för länge sen.."

Allt kan bara bli bättre, och därför avslutar jag det med en låt!

¨

Måste tänka på sig själv (A)

Tror jag ska ta en pause från bloggen ett par dagar, även sugen på att "stänga av mobilen, men nej!"
Har lite tankar jag behöver samla och hantera. Så skönt man slipper Skellefteå ett tag..

En sak är som är nära nu är det mamma lovade att ge mig när hon säljer sitt torp som går på 40.000:-

Nej nu ska jag inte sitta här. Ska dissa blogg.se ett tag tror jag, och vara ute och bara njuta av mitt liv, och råå om mig själv.


Man kanske ska ta sig ett glas vin ikväll :) eller 2, kanske 3.. Haha!

Vad ska man säga, haha!

Helluu!
Har varit lite dålig på att blogga den sista tiden. Men bloggen är inte allt, även fast jag älskar att blogga och så men.


Ja! valborgs.. Var och förfestade hemma hos Daniel. Var ett gäng med killar där från början, men sen skulle dom vidare, så då drog Linn åt sitt håll och jag, Isabelle och Daniel vidare till Station 8! Underbart. Tyvärr så hann vi inte vara där så länge!! några undra säkert varför, så kan berätta det nu med ett stort leende på läpparna. Var så sjukt skrattretande bara.
Men vi var väl ganska onyktra alla 3 när vi var på väg dit. Men vi kom in. Jag köpte mig en drink som alltid. och Isabelle och Daniel köpte de dom skulle ha. Jaja sak samma. Men vi drack iallafall de vi hade köpt och dansade och hade kul. Sen fixade jag lite gratis dricka på mitt sätt som jag bruka göra. (A) Haha! Så vi höll oss igång. Men till sist ville jag ha en tequila och Isabelle en öl. Jag fick köpa min tequila, men Isabelle fick inte köpa sig en öl! (Tydligen så ansåg dom henne som för full!) SKIT SNACK. Tyckte synd om henne, och lät hon smaka av mig. Men det var inte så smart gjort. Tydligen hade han i baren sagt till hon, att om han såg henne dricka mer alkohol så skulle hon åka ut!
Så det var bara vad hon gjorde. Men självklart gick jag med, så då blev det O'learys istället för oss.

Sög tyvärr lite där, för ville dansa och vara på station. Så vi drog vidare efter ett tag. Blev en sen kväll/natt för oss. Vi tog en taxi runt 3 sen blev det godnatt för oss..

För övrigt vet jag inte vad jag ska säga om saker och ting. Är bara sjukt besviken och äcklad!
Har inte mer att säga eller yttra mig om. Är glad för den jag och, och kör mitt egna race nu, och ingen kan stoppa mig!
Men som man bruka säga. Om man sviker nån en gång, varför kan det inte hända igen? :)





RSS 2.0