Uppdatering

Hejsan! Har som inte hunnit blogga något under helgen men de är för att jag har haft så fullt upp med massa annat och lite för att jag inte orkat. Men lite snabbt om helgen =)
I fredags var vi lediga så jag njöt av min sovmorgon och sov ganska länge men de behövdes. I allafall gick och duschade och greja på runt tretiden för att hinna in till stan runt 6!! Haha, här är man snabb.. Men hade som en heldag på mig att göra mig klart och bara ta de lugnt.. Men fick mig då in till stan mot kvällen och de började med att dra sig till Waynés för Sara hade stängning sen skulle Fanny och hon göra sig klar där så..
Johanna däremot kom kanske in en timme senare än jag, men de gjorde inte mycket. Vi tog de ganska lugnt där spelade bland annat lite party alias, jag sög men de var småkul. Vi spelade då de innan vi skulle till Dennis fest..
Vi kom i allafall till Dennis fest, var inte så smackat med folk som jag hade trott, men de var lugnt och trevlig med de folket som var där.. Var kanske lite mindre kul i slutet men de är inget jag tänker gå in på, är som sagt en historia nu. =)
Lödagen var lugnt, de som hände mest var att vi tog de lugnt och såg på film och så.. Idag har de väl varit samma sak, jag och Johanna tog hennes moppe in till btk och köpte lite gott sen hem till dom igen för att tjocka sig och även se på film.
Jo Cici fyller år idag så dom var förbi här en sväng ikväll med, så de blev tårta och lite annat smått och gott.. Nä nu ska jag ta en snabbdusch sen hänga min tvätt sen göra en tidigkväll så jag orka upp imorgon.. Och morgondagen börja med Data med Benny och då ska jag och sara även undefvisa om powerpoint så de blir kul. Sweet dreams allihopa, puss!


Lägger ut dom få bilder jag fick sen helgen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0