Kan livet bli bättre?



Hallå världen! :D

Sitter just nu och dunkar musik, och inser det är en vecka kvar innan jag sticker till Kreta! Kan det bli bättre? Jo det kan de, skulle varit super nice om jag skulle ha Jocke där med mig! ;) men är inte länge kvar nu innan vi ses och längtar som jag kunde göra när jag var liten till julafton..

På tal om igår, vad gjorde jag?

Var hemma hos Andre och umgicks med han och Frida! :) Vi stack och köpte pizza och godis, sen fick jag och Frida bestäma vad vi skulle se på för film hemma hos. Blev självklart skräck! Haha och Andre blev sur! Dax att växa upp brorsan?! Men annars var det trevligt. Längtar nu tills vi sticker till Grekland!!

Nu ska jag vara social med Emelie och gå ut och steka en stund i min snygga bikini innan vi ska börja grilla!




Mätt och belåten!!

Har nyss ätit kött och någon "pommes snurror" eller vad jag ska kalla det! Var mycket gott iaf.
Har varit hemma hos min bror ikväll, där mamma och Frida också befunnit sig. :) Och nu sitter jag här och bloggar och äter godis tillsammans med Frida och skratta lite åt mammas dumma frågor! :P
Hoppas det blir fint väder imorgon så jag kan sola och få ännu mer bränna!
Nej ska ner till Andrés tvättstuga och hämta lite tvätt som jag tvättat här, var som sagt på tiden!

Fredag imorgon
så ska få André och Frida att vilja göra något, men we´ll see! ;)


hemma hos André!

Slänger in lite music medns vi väntar på mer bloggande från mig! ;)

Lite som hänt!

Hallå bloggen!

Var några dagar sen jag uppdaterade om man bortse från igår, men trodde jag skulle hinna skriva då men blev aldrig så..
Men om vi bortse från de så har jag haft fullt upp med massa annat den sista tiden. Ni undra säkert vad jag gjort? ;)
Har passat på att träffa lite släktingar här nere, och även ätit ute varje dag förutom en sen jag kom hit.
Annars har jag dom två senaste dagarna varit på stranden med brosans tjej samt mamma, hennes kusin och henens son, mycket trevligt måste jag säga det varit! :) Jo mamma fyllde år för två dagar sen så då var vi lite folk som var ute och åt och firade mamma. Och första gången jag drack ute på en restaurang då också! bättre sent än aldrig, eller hur? :P haha! Annars ikväll ska jag hem till André, min bror alltså. Ska hjälpa han att städa lite sen grilla där tillsammans med han och frida. Kommer nog bli trevligt!

Jo på tal om igår..
Skulle ju ut och äta med mamma och hennes kusin samt mina kusiner eller vad dom blir. Men vi drack lite vin där hemma först igår innan vi drog till ett ställe som heter Vagabond. Är en restaurang ganska nära där dom bor, men väldigt gott. Men vi var där igår och åt och drack även lite där, och var mycket trevligt! men tror min mamma fick i sig lite för mycket alkohol, HAHA!
Ska lägga upp lite bilder så fort jag får tillfälle, har lite nu så är på tiden jag slänger upp dom snart, men dom kommer!
Ska avsluta nu så jag kan gitta hem till min mormor och duscha innan jag ska iväg, Men ska försöka skriva ett inlägg när jag är där!
Puss!♥




Ahh!

Ska ut och äta, men förklara sen varför jag inte bloggat på några dagar och vad som har hänt! :)

Jag lever!

Skämt och sido.. Sitter i alla fall just nu hos min kära kusin och umgås! Har saknat henne och även kaxiga Markus så är trevligt! :D Kom som sagt till Malmö igår kväll runt kl.11! Så träffade min bror då och hans kompis. Så stack iväg och åt med dom för var skit hungrig. Annars när jag kom hem till mormor gick jag typ och la mig för var sjukt trött!
Idag har jag inte gjort allt för mycket.. Träffade min kusin en sväng idag på dagen, sen kollat jag på Snabba cash när jag kom hem till mormor, annars har jag varit ute och ätit och träffat min bror en sväng och lite sånt, nice nice!
Nu sitter jag som sagt här hos Emelie och MArkus och dunkar lite musik och vill ut i Malmö stad och röja lite!
Får väl se när det blir av som sagt. ;)


Visst ser det gott ut? ;)


1 timme kvar drygt!

Hallå!

Sitter här med Jocke och mår tyvärr även illa just nu! Åker iaf på drygt 1 timme, så ser när jag uppdatera nästa gång, men ska göra så det blir så snart. Måste ju som sagt uppdater hur det är i Malmö osv..

Slänger upp en bild på mig och min sunshine från nån helg sen.. :)

Vi på ett båt-tak, hahaha!

Hemma igen!

Här är lite bilder jag tog idag när jag var och kollade på Alice valpar. :D :D :D
Men innan jag lägger upp bilderna ska jag förklara en sak, antar det finns dom som undra!

Är ju så att vi inte kan ha Alice och hennes bäbisar här hur mycket vi än skulle vilja. Menar hur schysst är det att ha 4 hundar i en 2a? inte speciellt snällt.. Därför valde mamma att ha Alice hos killen som vi parade Alice med! Och det är ute på landet så kan ju inte bli bättre än bäst! :D Nu ska jag slänga upp lite bilder på söt-trollen så enjoy!

De här trollet såg lite sur ut! :P


Nån som blev lite trött?


Och så lekte dom lite, naaw!


Och så lite mer, sååå söta!


Hmm, den ser lite skeptisk ut..


Naaw, dom blev lite trötta till sist.


De var dom bilderna. Nu ska jag äta och packa lite innan jag ska träffa min babyboo!

Naaaaw!

Här är en bild på hanen Armani och en bild på nån av tjejerna när dom var 5 dagar, snacka om sötnosar!


Nu ska jag göra mig klar.. Men säger enjoy av dom 2 bilderna medans jag är borta! :)

Valpar?!!

Hej bloggen!

Blev inte så mycket uppdaterande igår, men berodde främst på att jag var i Sundsvall ett tag, sen att jag var med Jocke hela kvällen och då kan jag ju inte sitta och blogga massa.. Vore ju inte så snällt, eller?? :P
Nu ska jag snart åka och kolla på valparna så kommer lite bilder på dom sen.. Annars ikväll är det sista kvällen jag är här i Timrå *snyft!* så ska umgås med Jocke och försöka träffa Frida! ♥

En bild på oss från igår, naaw!


Hemma igen..

Efter att varit i Sundsvall och hämtat mitt pass bland annat. Men även ätit och gått runt lite för mig själv. Var trevligare än jag trodde de skulle vara. Nu sitter jag här med en hårfärg i håret för blev ABSOLUT inte nöjd med min "slingning" som jag gjorde igår.. 

Färgen jag köpte var den här...

Kan iaf inte bli värre än jag tyckte det var, isf raka jag fan av mig håret. Haha nej skoja, men kommer bli tokig då!

Jo ett paket har kommit till mig idag, så säger tack Maria som skickade till mig! :D
Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig innan jag ska träffa Jocke.


Stress!

Mot Sundsvall så uppdatera sen, tjing! :)

Resultatet!


Blev så här! kunde blivit bättre men ska inte klaga, är sommar och ska snart till Kreta som sagt så håret kommer blekas där om något! :D Men nu har ni fått se hur håret ser ut! + även lite av mitt nattlinne hahah!
Nej nu ska jag göra kväll så jag orka åka in till Sundsvall och hämta mitt pass imorgon.
Men sovgott på er alla, puss! ♥

Ny duschad och...

Nyfiken på hur håret kommer se ut!! Ser iaf så här snygg ut just nu...

(Eller?..) ;) 

Nu ska jag smörja in mig med min nya Nivea och torka håret osv, men slänger in resultatet när det är klart! Sen är det färdigbloggar för idag! Har bloggat mycket men älskar det så klagar absolut inte. :D

Slingning på gång nu!

Mmm, ska bli intressant hur det blir! ;) Är som sagt ganska impulsiv av mig, och kom bara så impulsivt ikväll att jag ville slinga så jag körde på.. Ska tvätta ut de på 10 minuter! Ohh, hoppas bara det blir bra men det blir de nog! På tal om annat såg  nyss det ska bli 26 grader i Malmö på lördag, snacka om att det är beachen som gäller för mig!! Ska försöka få med mig söta Frida *hihihi!* :)

Här är en bild på hur snyggt mitt hår ser ut med massa slingor i just nu! :D

Ljushårig va? ;)

Vilken hårfär använde jag nu när jag färgade håret förra veckan??

Har ju inte hunnit visa nån bild än på min fina hårfärg.. (Men lugn, de kommer imorgon förhoppningsvis :D) Men köpte ljusblond med slingor till, och märket är Lóreal Paris! Blev super nöjd, och slet nästan inget på håret så är nog något jag kommer fortsätta köra på om jag ska färga håret själv. Alltså inte hos en frisör.

Och den färgen finns att hitta i dom flesta butikerna. Förpackningen ser ut....

Antar många känner igen märket och även färgen, men tänkte att jag är så snäll och förklara för er som inte vet!
Och nu vet ni vad jag har använt för färg. :)

Lite av shoppandet från igår..


Som ni ser så har vi en Nivea Body lotion som luktar galet gott. Sen även Veet lite vaxning. Kan vara bra innan man sticker till Grekland! ;) Sen en ögonbrynspenna från H&M, alltid bra med en sån.. OBS! Man måste kunna måla ögonbryn oxå (like me...) Sen ett nagelack med en diskret men fin färg "French Rose var färgen"  Sist men inte minst mina fina örhängen samt halsband från Ur&Penn! det var lite av shoppingen, det andra angår inte er.. ;)


Nu ska jag slå på nån film och vänta tills klockan bli halv tio så jag kan sova, är sjuuukt trött!
Men kommer uppdatera lite mer sen, puss puss!

That's me...


Jag ser inte mig själv som nån bättre än nån annan, eller anser mig själv som störst,bäst & vackrast!

Vet folk tycker det varit mycket festande för mig på sistone! Har fått kommentarer från andra men även nära, något som jag inte tycker är så kul... Men anser inte mig själv som på väg till Alkolist stadiet eller något som helst problem med den fronten. Anser att är de sommar och är ledig vad gör det om man tar en cider en onsdag då med en vän/vänner? eller vad gör det om man sticker ut och festar på helgerna och har roligt och träffa folk? anser inte det som något problem eller att man är på väg in i Alkolist stadiet! Men det är min åsikt!
Min åsikt till dom som är Alkolister är dom som måste dricka en öl varje dag, eller rent börja må så dåligt om dom är utan! Tycker det är mer ett tecken mot Alkolism! Nu fick jag säga min åsikt. :)



Sen ni som är här inne och kollar och håller på vet mer eller mindre lite om mig hur jag är som person.
För försöker inte vara någon annan, eller spelar nån roll. Utan jag kör mitt race och har ett mål med det jag gör.. Vad tänker jag inte säga, men ni lär märka.. Men är mig själv till 110% Sen att det varit lite mycket festande för mig den senaste tiden är en annan sak, men vet vad som "oftast" är rätt och fel!
Sen har man alltid ett beslut att ta, och om man  väljer rätt eller inte är upp till en själv, men smartast för en själv att välja de rätta.. Eller vad säger ni? ;) Självklart! men som jag säger, är mig själv och tänker inte låsas vara någon annan, eller försöka spela en annan person här än den jag är bara för att göra andra glada/tänka på deras rykte eller vad dom har för syster eller dotter! Har ju förklarat att min blogg är som en öppen dagbok, och är upp till var och en om man vill läsa den eller inte. Men jag skriver om allt! Det mesta iaf om mitt liv, festande, vänner, shopping som inte varit mycket på den senaste tiden men även kärlek..
Som sagt är inte mer människa än någon annan, men har skin på näsan och det kommer jag fortsätta ha! :)


Skulle vara kul om man fick veta vem många av er är som besöker min blogg är..
Lämna bara ett spår efter er, och om ni har tid berätta vad ni tycker/gillar eller ogillar här. Skulle vara lite kul att få läsa och veta.. :)


Tyckte det här var lite kul!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


FRÅGA MIG INTE!

Säkert några som undra vad jag gör vaken nu haha! Ja, jag undra desamma.. Pratade med Jocke för ett sen, och han frågade i stilen med... Har du tagit något? Dagens roliga fråga eller vadå?! :P Nej shit min humor nu är inte frisk just nu.. Så kan istället berätta jag legat och kolla på Linda Rosings program "Den rätta för Rosing" eller vad den hette. Snygga Hugo Rosa var även med där! och visste han skulle vinna men ville kolla på alla avsnitt ändå eftersom jag inte kunde sova + det var ganska intressant!

Men ska sova nu innan jag blir väckt!! Har det inte lätt asså, meeen that's my life!



Hemma igen!

Nu är jag hemma efter att tillbringat några timmar på Birsta idag. Blev så att vi åt där. Dock åt jag på McDonald så tråkig som jag är! dom andra åt på Donatello ångra jag inte åt där, annars blev det lite fikande och shoppande. Men köpen får ni se imorgon på bild! Nu ska jag se på film tillsammans med Jocke för han är här :) men vi hörs senare när han gått. Puss!

Filmen vi ska se är den här...

Lite om filmen för ni som inte vill kolla!
Emily Jenkins är en socialarbetare som har tilldelats det ovanliga och obehagliga fallet Lillith Sullivan - en flicka med ett märkligt och mystiskt förflutet. När Emily välkomnar Lillith i sitt hem för att försöka hjälpa henne förvandlas hennes tillvaro till en mardröm där hon själv sätter livet på spel. "Case 39" är en omskakande rysare fylld av obehagliga överraskningar som leder fram till ett chockerande och olycksbådande slut.

Taxin väntar!

Nu ska jag och mormor ta Taxi till Birsta city och även träffa mamma där med en som hon jobbar med, trevligt va? ;) Nu ska jag skynda lite så taxin inte behöver vänta, men uppdatera mer när jag kommer hem..


Bjuder på en härlig låt så länge! :)



Hmm?


Vad ska man säga om detta? känns som något inte stämmer, eller vad tycker ni? :O

Rösta!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


VAFAN!

Hallå solstrålar!

Sovit gott? har jag gjort iaf.. :) Vaknade dock inte som jag sa vid morgonkvisten, men gör inget för var ändå inget speciellt väder idag. Är sånt där varken fint eller tråkigt väder idag.. Men ska ta hand om min mormor nu eftersom min mamma är på jobbet. Har lite planer under dagen för oss. Blir kanske att åka taxi in till Birsta city och äta eller så, we'll see! :)

Önskar alla en trevlig dag, och hoppas andra har finare väder än här där jag befinner mig just nu.


























Hittade lite bilder från Kreta i Chania där jag och min mamma, bror och hans flickvän ska åka.
Visst ser det härligt ut? ohh, längtar tills vi ska åka dit :D är inte länge kvar nu asså!


Trevlig/lugn-skön söndag "ändå!"

God kväll folket!

Ni läste min rubrik... Vad finns det att säga om detta mer än att jag är nöjd med dagen? hmm, inte så värst mycket.
Har iaf tagit de lugnt här hemma med Jocke tills nu ikväll när vi hade filmkväll. Filmen blev Shutter island!
Blev även så vi åt lite godis och chips. Dock var vi inte själva, blev så vi hade filmkväll med min mamma och mormor plus en till, men inget jag tänker berätta för er *hihihi!*



Nu ska jag sova så jag orka sticka och sola en stund imorgon på morgonkvisten, ja vi ser väl hur det går med de.. ;)


Söööööndag!

Som sagt hatar söndagar, även fast det är sommarlov.... Vad kan man göra en söndag egentligen? dom flesta affärerna stänger tidigt, och allt stängs tidigare, sen dom som ska jobba orka inte göra så oehört mycket! ahh *suck* det enda positiva är man kan ligga ute och sola, om det är fint väder eller bara ligga hemma och ta de lugnt. Är dock något jag skulle behöva, har varit sjukt mycket den senaste tiden för mig! och har gjort allt annat än tagit de lugnt nu under denna tiden, men har haft kul!

Vad gjorde jag igår kväll? ;)
Var med Jocke hela dagen som sagt, kom på att jag ville grilla. Så vi gick till hans jobb för han skulle hämta kött. Så snäll som han var fick jag en supergod Ben and jerrys glass, mm säger jag bara för den glassen!
Sen gick vi hem till mig och tinade upp köttet han hade med sig plus lite kött som mamma hade. Mamma kom hem efter hon solat och stack och handlade det sista som saknades, och jag hoppade in i duschen och fräschade till mig lite medans Jocke och mormor satt och läste lite tidningar, hahah! :P
Mamma kom hem, och vi marinerade köttet/kötten som vi skulle grilla och packade med oss de vi skulle ha innan det var dags att bege sig. Vart blev det grillning? Jo hemma hos Micke! mammas old-love kan vi kalla han för..
Var väldigt trevligt där borta! Men kände jag ville dricka så jag cyklade hem till Frida och hämtade mitt och Jockes alkohol. Så blev lite drickande igår även fast vi inte hade tänkt de först, men var trevligt. Dock blev jag väldigt fjantig efter att druckit en flaska vinare nästan. Men kvällen var inte slut för de. Var tänkt vi skulle hem men när vi kom till tallnäs hörde jag Berra! så jag och Jocke stack dit där Frida befann sig samt lite annat äldre men trevligt folk. Blev lite mer drickande där. Fick lite whiskey + isvatten, men kände allt blev för mycket så bad Jocke skjutsade hem mig på min cykel.. :P
Kan säga som så är nöjd med helgen, och hade trevligt igår, även fast jag för första gången drack i min mammas sällskap. Och är som sagt 18 år! och därför är det helt okej att jag gör/lever så som jag gör..

Nu ska jag snart hoppa in i duschen efter jag kollat klart på Paris Hiltons new bff! sen ska jag vänta på att Jocke kommer tillbaka och se vad vi ska hitta på för något skoj idag, men känns som det blir väldigt lugnt.
Blir att hyra film ikväll iaf. ;)



Hemma hos bästa Jocke!

Tja tja!

Fan vad jag är hemma hos folk idag, haha men det är trevligt! Sitter och väntar på att Jocke ska duscha osv..
Sen ska vi ner till hans jobb en sväng och sen hoppas jag det blir grillning hemma hos Frida! Grillning för andra dagen skulle inte vara helt fel asså! :D ser vad som händer..
Nu ska jag fördriva tiden med annat för har inte så mycket mer jag vill dela med mig just nu!

Puss sötnosar! ♥

Hos Frida!

Ja som sagt sitter hos Frida just nu. Är ganska lugnt och harmoniskt här..
Gårdagen var trevlig, men gick väldigt lugnt till för mig. Men vi får väl se vad som händer ikväll hähä! ;)

Nu ska jag lyssna på vad Jocke drömde om mig inatt, så vi hörs sen!

Svetten rinner!

Hallå igen! :D

Sjukt varmt ute! Sitter och väntar på Jocke sen ska jag hoppa in i duschen och fixa mig..
Har nyss varit inne i Timrå med han och köpt och fixat lite grejor, så kan pusta ut nu. Ikväll blir det att festa och vart just nu vet jag inte en. Var snack om vi skulle vara hos Frida först, sen pratades det om att förfesta där och dra vidare, sen var det snack om att åka båt och festa... Ähh ser var allt slutar..
Nu ska jag plocka mina ögonbryn och vänta på Jocke..

Men önskar alla en trevlig kväll! :)

Och ett tips till er som bara sitter hemma under sommaren,, gör något åt erat liv och börja visa er ute bland folk/lär känna/träffa lite nya.. Alltid en bra början! ;)


Min kväll ska inte sluta såhär, så alla kan vara lugna! :D

Freeeeeeedag!

Wihoo!

Blev inte så mycket uppdaterande igår, men hade fullt upp med annat *som vanligt numera!*
Stack ner till stranden med Frida där Jocke först kom med glass till oss *sötnos..* efter ett tag dök iaf Rickard,Simon och Dennis upp.. Blev lite bad och bus i vattnet! (Minns jag blev så sur på Rickard för han trodde jag kissade i vattnet..) HAHA! herregud säger jag bara.. :P
Annars tog vi en båtsväng igår till fina Alnön, var mycket mysigt och trevligt.. Förövrigt hjälpte vi Frida att städa igår, så ikväll blir det feeest! Min kväll avslutades med att Jocke och jag tog de lugnt här hemma hos mig, och att han sov här.. :)

Där fick ni veta lite snabbt om gårkvällen. Ska äta nu, men uppdatera på ett tag, puss! :)



Bjuder på denna bild på mig och Kissgubben från förra fredagen! :)

Gullunge!

Kolla vad min vän Frida har för bild på Facebook som visningsbild.
Hatar egentligen den bilden, men eftersom det är hon och hon gjorde bilden så söt blev jag bara glad! :)


Haha, och så rickard i slutet av bilden, cute cute!

I love the life!

Det är exakt vad jag gör! Fast igår blev det inte mycket bloggande alls för min del, men var som sagt upptagen att umgås med folk osv..
Lite snabbt om gårdagen..
Gick hem till grabbarna efter dom slutat jobba, men blev inget långvarigt där. Utan vi stack in till Timrå för jag skulle köpa hårfärg och Jocke skulle hämta mat hos sin pappa.. (Blev sur en sväng när vi gick hem, men de gick över..)
Stack hem och åt, men gick inte utan Jocke kom och hämtade mig på Linus moppe. (HAHA! man ska vara barn så länge man kan..) Annars var vi hemma hos killarna igår och Frida färgade mitt hår där, och de blev bra! :). Och som mest var vi nog 9 där! Annars sov jag där igår igen, lika mysigt som alltid..
Får väl se vem som har planer för dagen, men något blir de hoppas jag! :)


Btw! vad tycker ni om Basshunters nya låt - Saturday.


Det är vaaaaaarmt!

Hej bloggish!

Hoppas att allt är bra med er idag :) för det är de här med mig fast det är varmt!
Jo var och fixade mitt pass igår, gick bra men tog kort 3 gånger! HAHA! men min kära mamma störde mig så var inte så konstigt! Annars passade vi på att hämta ut våra biljetter som vi måste ha när vi snart ska ner till Malmö...
För övrigt när vi var klara med allt tog vi bussen hem och gick till Jockes jobb för att hämta med han hem till mig. Skulle hem för att bara byta om och så, men tog lite längre tid än tänkt. Vi åt lite chips och satt vi datorn och jag sprang runt här och segade på "Stackars Jocke..." Men när vi var klara drog vi hem till han och var där en sväng innan vi drog ut med båten tillsammans med... Rickard, Simon, Dennis, Jocke och jag då! :)
Var trevligt, dock blev inte allt som tänkt för mig, hahah! Annars tillbringade jag min kväll tillsammans med dessa grabbar, och sov även hemma hos Jocke och Rickard. Och så snäll som Rickard var fick vi självklart låna hans säng. :)

Nu sitter jag här och väntar på att dom ska sluta.. Blir sen att Umgås med grabbarna samt Frida och Robban. Hoppas iaf vi sticker ut med båten idag när det är så varmt! Men ska äta lite och försöka få tag på Frida.
Puss puss!


Just nu mår jag såhär! :P

Mot Sundsvall!

Tja snyggingar!

Snart ska jag och mami börja dra oss in mot Sundsvall för att fixa ett pass så jag kan åka till Kreta.
Var tänkt vi skulle åkt klockan 10! Men jag som älskar att sova sov till klockan 10 istället..
Har tyvärr ingen kamera just nu, den är hemma hos Frida annars hade ni fått se min snygga Outfit idag.. ;)
Men ska äta lite lunch innan vi ska dra, puss hej!

Lite music medans jag blir borta!


Kissie mjaou = tjock?!

Tjock kanske är fel ord, men hon är inte den minsta smalaste tjejen. Lite former osv har hon. Fattar inte varför hon ska ta bort halva sin arm för, eller spruta på massa brun färg eller annat skit! Stackars tjej...

Tycker hon är grym och så, men asså bilderna när man får se den "riktiga" o-retuscherade bilden blir man mörkrädd för!

Trevlig kväll med grabbarna!

God kväll snyggingar! :)


Idag har det varit drygt 32 grader! Skönt att få lite färg , men liiiite för varmt!
Träffade Jocke och Rickard nu på eftermiddagen idag. Vi drog ut med båten och solade/bada! Dock tog de längre tid för mig, men bada det gjorde jag! Synd jag inte hade med mig nån kamera då skulle ni fått se så roligt vi hade.

Ja på tal om Lördagen..
Vad hände, och vad hände inte?!
Lite kort.. Fick gratis fylla, festade på en båt, Mm?.. Vi drog till Madhouse och kollade på Maskin och dansade på med lite folk! Jag bråkade med ett äckel som slutade med att hon skulle dra mig i håret.. Ahh börja bli såå less på tjejer som inte kan slåss.. Men ingen fara, äcklet fick igen! När jag var klar såg hon ut som ett sönderknullat luder. Opps! men that's true.. Men vi hade kul tills dom 3 "sakerna" kom..
Den bästa låten Maskin spelade i lördags..

Ännu mer sol och bad snart...




Här är en bild på mig och Jocke från i?? Fredags ja! :P

In love?


Yes det är jag!♥ Det som jag trodde var en sommar "flirt" blev mer, med känslorna från oss båda.
Mer tänker jag inte säga. Och istället för att folk ska tro jag bara skriver om en kille bara för "att" kan jag istället förklara läget som jag gjorde nyss! Nu ska jag sova så jag orka upp imorgon och fixa pass innan jag sticker till Kreta..

Trött efter gårkvällen!

Orka inte blogga idag, är trött och bakis. Men ska uppdatera imorgon och berätta om gårdagen. Kan bara säga galen kväll, som alltid! ;)


Är det så här det känns å vara lycklig? Underbart är de! ♥

Galen kväll igår eller vad?!

Madhouse! ;)


Var ett av de jag, Jocke och Frida tillbringade mycket tid och energi på. Dock var Rickard där först med oss, men sen drog han vidare. Men här är 2 bilder jag hittade på goggle från igår..
Visst ser det skoj ut?..
;)

I alla fall! Vi började förfesta på Jockes båt igår medans vi drog oss in mot Sundsvall! Lika trevligt som alltid.. Dock spydde rickard av mitt vin han fick smaka av... Stackare säger jag bara , men shit happens!
Frida hade ingen biljett till gatufesten med Jocke fixade det på 5 min. Trodde jag skulle fixade till hon, men inte de.
Vi kom in, och jag började gå in på Carlings för att sminka mig! När jag var klar gick vi till madhouse och det var där allt skoj började. Kvällen rullade på, vi hade skit skoj! Allt från att vara inne på madhouse till att festa i båtar/dansa på tak i underkläder. Haha! ;) Men hade kul igår, förutom i slutet när allt spårade.
Ikväll är det sista kvällen på Gatufesten, så ska sjäääälvklart dit, och som Jockes kompis sa.. (Ikväll blir det galnare, och det ska de bli!) Nu ska jag äta, men uppdatera innan jag går!

Och den som tycker jag är patetisk kan jag bara tacka och bockar för. Lever livet och har skoj, och förstår det stör andra. Men typiskt tråkiga
Skellefteåbo! :D
Psst! bättre att inte skriva alls ibland..




God morgon!

Hej mina babes!


Vaknade för bara en liten stund sen. Shit vad jag har sovit, men de behövdes! Nu ska jag äta lite osv, sen ska jag dra hem till Frida och umgås med hon och Anton, sen kanske även Jocke dyker upp. Ikväll blir det gatufesten och längtar reeedan! :)

Men ska äta lite och så, men ska försöka skriva ett inlägg till idag, puss! :)



Nu säger jag sov gott till er alla!

God kväll folket!

Tänker göra en tidig kväll, skulle inte skada efter så som jag mår eller mått idag. Har dock sovit en del, men det behövdes verkligen.. Imorgon är det fredag! Och självklart ska vi in till Gatufesten. Och så bra som Jocke är så har han fixat 3 dagar till oss. :) Så ska sova så jag är pigg och alert så jag orka med morgonkvällen imorgon!
Men önskar er alla en trevlig Torsdagskväll. Och för ni som mår som mig och ligger hemma och är bakis idag/ikväll vill jag bara säga, jag vet hur det känns och det är sååå synd om oss.


Skulle vilja öppna käften lite, men jag låter bli. ;)

Kunde inte låta bli!

 


Lite bilder från igår..


Hemma hos Jocke och Rickard igår. ♥                    En bild på grabbarna inne i stan! :)


Jag och Jocke nånstans?...


Innan vi skulle gå kramade jag om vakten! :P            Sen badade jag i fontänen! Forever young! ;)


En bild ibörjan av kvällen! Don't ask!                        Fick även en ros av Jocke! Naaaw..              

Det var lite av det roliga, mer får ni inte se.
;)

Bakis :(

Heeeeeej! :)

Sitter hemma hos mamma just nu och känner mig verkligen inte pigg! Men är själv självförvållat..
Hade i alla fall kul igår. Började med att det blev lite drickande hemma hos Jocke och Rickard. Senare mot kvällen bar det av till Sundsvall med - Jag, Frida, Jocke och Robban och Sebastian han som körde oss..
Inne i Sundsvall var det full rulle, folk överallt, men är så det ska vara! ;) Var så vi ville in i något öltält eller vad det var, men saken var den att "lilla" Frida hade tappat sitt... Men det löste vi öndå, och rätt som det var så var vi inne.
Fick en cider av snälla Jocke, men var inte länge innan jag såg/hörde ett ställe där det verkade roligare.
Var ett annat "tält" eller vad jag ska kalla det också som verkade mycket roliga + dom spelade bra musik och var massa folk som dansade! Så där gick vi dit och röjde upp. Och även med Fridas mamma och hennes släkting! Ahh kul var det!
Rätt som det var slutade dom för kl blev 1! och dom höll bara på tills då! *SUCK* tänkte jag. Som tur så har dom öppet till kl 2 idag, så vi ser om Jocke får sina biljetter så vi kommer in idag.. Är så det kostar nu dom här 3 dagarna framåt..
I alla fall, allt var trevligt igår, FÖRUTOM! nu kom det.. Men förutom när en äcklig man skulle stå och filma mig, Jocke, Frida och Anton i parken när vi "lekte" av oss. Haha! Men han fick sitt, och sen ringde vi till polisen. Var även en idiot som försökte ta Fridas väska! men han fick först av Jocke, sen även av mig när jag fick veta de! Rätt ska vara rätt, eller hur folket? annars blev det ett dopp för mig och Frida i fontänen som var nära oss.. Efter ett tag kom även Jocke i! :) Nej orka inte skriva mer nu, mår skit illa! "Och sprang nyss på toan och spydde!" så ska vila ett tag, sen ser jag om jag orka med kvällen!



God morgon?

Orka inte skriva så hemskt mycket nu för är ju såååååå fint väder!
Blev i alla fall väckt av Jocke idag! Vi sa han skulle ringa och väcka mig kl 10, men vaknade först kring 11! Hade då 15 missade samtal om jag ska vara exakt :P haha!
Idag blir det fest skulle jag tro, och nej folket jag är inte ALKOLIST eller har alkoholproblem bara för det är sommar och jag tycker det är kul att festa.. Nu ska jag äta frukost och fräscha till mig lite innan jag ska träffa Jocke för att gå in till Timrå och göra lite ärende..

Tjiing!


Lugn kväll med folket...

God kväll/sen kväll folket!

Ikväll har jag varit hemma hos Jocke var lugnt och fridfullt. Vi drack lite vin och kollade på något Rickard låg och tittade på när vi kom. Senare dök Dick och David upp, och jag var enda tjejen där men var trevligt ändå.
Blev även så att vi tog en sväng till Jockes pappa för att hämta hans systers lilla vovvsing. Rååå söt!
Annars har det inte hänt så mycket mer ikväll. Imorgon blir det först solning och lite bad kanske. Sen under kvällen blir de lite drickande + gatufesten för oss!! :D
Nu ska jag se på filmen Alpha dog innan jag ska sova. Peace!

Tycker mitt liv påminer lite om filmer eller hur jag ska uttrycka mig! ;)

Något man kan skratta åt..

Haha minns i fredags när Frida och jag satt och solade, och så kom "fyllo-Stefan" och bjöd på vin och surrade på med oss. Allt slutade i alla fall att jag jagade han med gräs som en liten barnunge. Haha!

Men självklart skulle Frida filma, look here!



Nu ska jag gå och ha ett allvarligt snack med min mamma!

Min hotmail hackad!

Jag kan tyvärr bara skratta! Men har man lite och göra i sitt liv så har man. Har mina tankar och aningar, men inget jag tänker engagera mig i mer än att säga Idiot! :)

Nu ska jag göra lite nytta och fixa mig, sen ska jag fira min mormor och försöka träffa en sötnos ikväll!
Önskar alla en trevlig tisdag, puss! :)




Sur/irriterad nästan hela dagen!

Hallå bloggen!


Blev inget bloggande för mig igår, hade massa annat för mig. Var hemma hos Frida. Först var det bara jag och hon. Sen dök Jocke upp sen kom Marre Fridas väninna! Trevlig prick. Sen kom Rickar och var hungrig och lovade även bort sin säng till mig och Jocke :P snäll och glad var den pojken igår, sånt gillas! Allt rullade på, vi skrattade och pratade på alla där i lägenheten. Efter ett tag dök nån till kompis till Frida upp, var dock inte så långvarigt. Men hade trevligt och mysigt igår. Dock blev det ingen Ica Maxi för Dick kom aldrig! men vi hade trevlig och kul ändå!
Mot kvällen kom även Robban med sina två vovvsingar. Nej gårdagen/kvällen blev jag nöjd med! När kör vi repris folket? ;) hahah!

Annars idag har jag tyvärr haft en sur dag.. Tror det var sen inatt när Frida väckte mig och Jocke, eller när fejkens mamma kom och knackade på halv 6 imorse! Ahh *SUCK!* Har i alla fall umgåtts med Frida, Jocke och även Andre en sväng. Började med att vi var hemma hos Frida en stund innan hon, jag och Andre stack ner till tjärn för att bada med Jocke. Dock badade inte jag. Jag valde att sitta uppe och sura, haha kan bara skratta åt de nu! Men blir väl så när man vaknar på fel sida?... Men hur som haver. Vi var vid tjärn dom badade jag satt uppe! Andre stack iväg en sväng för att fixa något. Jag, Jocke och Frida satt och studerade in lite folk och lyssnade på musik från Fridas mobil samt fick glass av söta Jocke. (Blev glad där ett tag! ;))
Vi stack sen till tallnäs där vi skulle hämta nån hund som Frida bruka passa. Andre dök upp! Sen stack vi alla till Ica maxi för att handla så vi kunde äta tacogratäng.. Vi kom hem till Frida, och Jocke fixade mat. Lyckad blev de med maten säger jag bara.
Annars stack jag hem en stund efter vi hade ätit. Och Jocke följde med mig en bra bit som vanligt! ♥
Imorgon fyller min mormor år. Blir nog tt fara ut och äta och fira henne, sen ser jag väl vad som händer med kvällen!
Gatufesten har börjat nu, så på onsdag ska vi festa lite och åka båt in till Sundsvall! Älskar livet.


Är så glad att jag har det jag har. Att slippa höra all skit från dig, eller se/veta du ligger med andras killar! USCH..
Fortsätt snacka skit till dom få du ha kvar, jag kan bjuda på de. Men innan man öppnar sin äckliga käft kan man ta reda på sina egna problem. Du behöver verkligen hjälp DH
! Samt få lite mer info innan du prata! ;)

Kvälls-doppet med my homies!

God kväll bloggen!

Idag har jag nästan umgåtts med Jocke och Frida hela dagen i alla fall med Jocke kan man säga..
Gick från dom en sväng vid 11 för jag skulle ta Alice, sen kom Jocke till mig kring 1 och kollade på Alice valpar och lite sånt. Sen gick vi till Frida. Tyvärr så var hon så bakis från igår att hon inte orkade göra så mycket, så jag och Jocke stack ner till tjärn där han har sitt jobb. Han bjöd mig på glass och dricka, sen surrade vi ett tag med hans kompisar innan vi drog hem till mig för att hämta mat som vi skulle ha hos Frida och äta. Det blev kycklingfile med ris och min egna sås. Mmm, gott var det och det tyckte även dom! Annars nu ikväll har vi umgåtts med Rickard och Robban. Vi stack ner till tjärn igen och tog oss en till glass samt ett litet dopp! Var riktigt skönt efter den varma dag som varit, tyvärr så skulle vi gjort de tidigare med Frida orkade inte. Men bättre sent än aldrig. :) Är nöjd med dagen! har varit mycket skratt från mig, även fast det inte hänt allt för mycket. Men blir så när man festat hårt dagen innan. Ser fram emot imorgon, då ska Jocke laga tacogratäng :) sen ska vi nog bara ta de lugnt. Tror det skulle bli regn imorgon så passa bra med en lugn dag/kväll + det är söndag! *SUCK* hatar söndagar!
Nej nu ska jag ta sista rundan med Alice men önskar alla en trevlig lördag, även fast det börja nå mott sitt slut.

Jag önskar att denna sommaren aldrig ta slut, nu vet jag vad jag vill!


Bilder från igår!

Vet min hårfärg ser jätte konstig ut på denna bild... Men alla bilder ska ju med!


Det var lite bilder från igår kväll! :) För övrigt hade vi det trevligt, dock spårade det ur i slutet.. Men som sagt inget som börja bli ovanligt för mig. Men som man bruka säga.. När spriten går in går vettet ut! Verkligen sant.
Men som sagt hade kul igår förutom när allt spårade ur. Men på tal om annat. Vi stack ju ut med båten igår till något ställe. Och var så gulligt. Träffade en liten kille där på 8-9 år eller vad han var. Och han var så snäll och lät mig följa med på hans båt. Han sa även jag fick sova där, naaw gullig kille. Så slänger ut den sista bilden på oss som jag tror Frida tog.

Nu ska jag duscha, sen ska jag få hit Jocke så han kan kolla på hundvalparna innan vi ska gå till Frida och få liv i hon! :)

Går kvällens Outfit!

Hallå där! Här kommer ett litet videoinlägg när jag först trodde jag tog kort men insåg ganska snabbt jag inte gjorde de, så körde på med att visa mina kläder som jag hade på mig igår kväll!
Just ja! har på mig dom sköna byxorna som jag skrev om på min blogg för nån dag sen..


FEST!

Nu är jag snart full, men jag önskar alla en trevlig kväll. :D

Dock synd inte en enda ville gissa min lilla lek.. :P

Fredag!

Hallå bloggen!

Hemma efter att varit och solat hos Frida och druckit lite vin. Kommer slänga upp en video så ska ni få se så skoj vi hade, HAHA! :D
Nu ska jag packa lite och så innan jags ka till Frida för att fixa mig för kvällen! Blir att förfesta hemma hos Rickard och Jocke! sen blir det att åka båt skulle jag tro och fortsÄtta festa. Nice nice! Livet leker, även fast jag vissa stunder kommer på mig själv.. Inget jag behöver gå in på, dom som vet dom vet...
Nu ska jag packa lite och så innan jag ska vidare. Just de, kan inte hålla mig längre nu asså! - - -
ALICE HAR FÅTT VALPAR :D och dom är 5 dagar, aww dom är så söta! Och det som är det bästa är att dom är här just nu, så LOVELY! ♥ Slänger in lite bilder imorgon på dom små sötnosarna!

Nej nu ska jag packa och skynda mig lite så jag hinner tillbaka tillbaka till Frida, så jag kan följa med hon och Ping till bolaget!

Slänger in en låt för det är F-R-E-D-A-G!

Nu ska jag UT!

Efter lång väntan så sticker jag F#N ut och solar! Nu ska jag bli brun :)
För övrigt så sa jag att jag hade en sak att berätta idag/igår, men det kommer senare och då ska jag berätta en sak för er alla. Aww, nu längtar jag verkligen!


Good morning mina solstrålar!


Säkert många som undra vad jag gör vaken nu när det är sommarlov och allt, och när jag inte ens jobbar!
Kan säga har varit vaken sen tio över 7 typ om inte innan. Vaknade av att jag mådde hemskt
illa och inte kunde somna om! :( Stackars mig! Men tog en bild igår kväll... Och nu kan ni gissa och kommentera om jag var full igår eller inte! Vi kallar leken för "Louise gissar-lek! :D" KUL VA?!

Så gissa nu mina läsare... ;)

Lite skoj!

Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? 1!

Vad tycker du om kärlek? Gott som ont.

När kramade du någon sist? igår :)

Saknar du någon speciell person? Nja, beror väl på..

Har du svårt för att bli kär? Beror på vad det är att bli kär i.

Är du singel? JAA!

När fick du senast en komplimang? Hmm, minns inte får så många så tappar räkningen!

 

HAR DU NÅGONSIN:

Varit medvetslös: Tyvärr..

Hånglat med nån riktigt ful: HAHA! de också...

Hånglat med fler än 50 pers: Det hoppas jag verkligen inte!

Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? Det har jag också gjort. Är jag slampa nu? :)

Gjort något riktigt dumt? Nej jag är mammas lilla tjej ju, eller hur var det nu?

Gjort något du verkligen ångrar? Jag ångra inte de jag gör, jag visar bara andra vad dom inte ska göra.

Åkt ambulans? Ja.

Gjort nåt olagligt? Behöver ni ens fråga?

Fått din mamma att gråta? Ja.. :(

Slagit ner någon? YES :D

Skämts över dina föräldrar? Dom tiderna har också funnits!

Sagt jag älskar dig och menat det? Ja!

Tar du droger? Noooope

Dricker du? Det gör jag! :D

Vilka kläder sover du i? T-shirt & trosor.

Vad hatar du verkligen? Falskhet och dom som knivar en i ryggen!

Är du ensam nu? Nej, mormor håller på med något och mamma lagar mat samt springer runt och söker något.

Vill du gifta dig? Who knows ;)

Vill du ha barn? Det är en tidsfråga..

 

SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng? Hemlis..

Såg dig gråta? Jocke.

Fick dig att gråta? Tankar och fylla!

Du delade en dricka med? Hmm?

Du gick på bio med? Johan..

Skällde på dig? Mamma HAHA!

Sa någonting till dig och vad var det? Ta bort kläderna från sängen NU LOUISE!

 

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:

Gråtit? Nej.

Kramat någon? Yes!

Pussat någon? Kanske..

Köpt någonting? JA Chips :D

Sjungit? Senast idag?

Saknat någon? Nja.


Fixad och klar..

Nu är jag redo och klar att fara iväg?.. Ja dit jag ska som jag sa ni skulle få veta ikväll. :)
För övrigt hoppas jag det blir grillning och lugnt ikväll.. Men imorgon då är det helg och då blir det fest för min del! Och fira midsommar för andra gången, eftersom Frida inte fick göra det. Då kan man passa på att göra den lite bättre. Haha! ;) Nej nu ska jag fixa lite saker! men hör av mig sen med gulliga nyheter samt lite bilder. Resten får ni lista ut själva. Puss!

Naaw! Syskon kärlek kallar jag detta ♥

Min kusin är grym på att göra bild/musikvideosar och hon är även grym på att göra det riktigt gulligt till sin bror.. Något hon dock ska lära mig att göra när vi träffas i sommar, inte såå långt borta längre!

Look here!

Good girl!

Gick ju och la mig igår i en bra och rimlig tid. Lyckades dock sova i 11 timmar, men var för jag stängde av alarmet. Men var sjukt skönt, och är pigg och på bra humör för att hitta på massa skoj idag! ;)
Nu ska jag äta lite, sen ska jag ringa till Frida och friska upp lite planer för idag. Men det verka sikta mot grillning ikväll "wiiiiiie" får väl se vad boysen har för planer..
Men ska fixa lite och be mitt samma kött och blod HÅLLA KÄFTEN! innan jag blir tokig...


Här är en bild på Rickard och Jocke när vi grillade under midsommaren!

RSS 2.0