YES!

Jag tänker lära mig salsa! Sen hur det går eller inte är en annan sak men lära mig det ska jag!





Min bror! ♥

Andre du är min bror! mitt samma kött och blod. Vi har inte samma pappa, men ger fan i de för vi kommer från samma fina mamma. Vi har vuxit upp tillsammans och upplevt bra stunder tillsammans likaså som dåliga, men det är väl så det ska vara antar jag. Vet du finns för mig, lika så som du vet jag finns för dig.
Spelar ingen roll fast vi bor över 140 mil från varandra! Du har alltid funnits för mig och mamma, och vet du kommer ställa upp i ur och skur för oss. Du är unik min älskade bror!

Älskar dig brorsan!



Jag måste bättra mig!

Shit vad jag backat ner från att skriva minnst 2 inlägg per dag om inte mer! Dags att bättra sig..
Har iaf inte mått så bra idag. :( Vaknade natt av att mina katter levde om, och självklart fick jag inte sova efter långt om länge! Sen när klockan ringde halv 8 hade jag så jävla ont i huvet inte bra alls.. Så jag stannade hemma idag, trist men imorgon blir de skola! :)
Blev även så att Isabelle inte kunde komma idag eftersom hennes mamma fyller år, så Grattis till hennes mamma.
Nej nu ska jag bädda ner mig i min bäddsoffa och se på filmen Midnight express som gjordes 1978! Verka då sjukt bra, så ska se den. :)

Slänger in en skön låt!

YES!

De lyckligaste människorna har inte det bästa av allt, men de gör det bästa av allt de har! :)




Nu blir det film!

God kväll alla!


Nu ska jag lägga mig i min sköna bäddsoffa och slå på nån film. Imorgon börja jag halv tio, men blir så att jag börja tjugo i istället enligt mig! Ska ta nio bussen, och så blir det.. ;) Sen ska söta Isabelle följa med mig hem och sova här, så blir mysigt. ♥


Och vi ska också ses nångång i veckan min vän! :)

SMILE!

Hallå bloggen!



Som ni märkt så har jag inte bloggat något från i torsdags kväll. Sa jag skulle blogga i fredags men fick som ingen möjlighet till de, sen igår har jag helt enkelt inte orkad bara..

Men fredagen var king! Blev ingen 20 års fest och ingen förfest med grabarna, men gjorde inget blev istället en liten förfest hemma hos Isabelle! Med jag,Johanna och hon! Var trevligt och kändes lite som like old time! Lovely. ;)
Vi hade en planer att dra till Station! Tyvärr så var vakterna så grisiga och ville inte släppa in Isabelle, dom sa även kom tillbaka halv 12! Så vi gick till calles istället för att fördriva tiden. Blev vi bosatte oss på toan där inne.
Jag drack sprit och fixade mig, medans Isabelle fick dricka massa vatten. :P Klockan blev nästan halv 12 och vi gick dit, och självklart fick inte Isabelle komma in då heller! Känner mig lite små dum nu efteråt, men jag och Johanna gick faktiskt in dit. Där inne träffade man på bland annat Daniel och Nicke, sen massa annat trevligt folk!
Självklart en tio för den kvällen! ;)

Annars igår träffade jag Isabelle och Daniel på stan runt tre efter gått från "nån" ;) vi snackade och gick runt en sväng innan jag tog bussen hem till mig och bara tog de lugnt! Behövdes verkligen..
Får se vad planerna bli till nästa helg, men blir inte att sitta hemma iaf, inte hela helgen iaf! :)

PUSS!

Lite små gammal bild..

Jag ÄLSKAR verkligen den här låten!



Barbiedrogen?!

Kolla här!

Lite snabb-bloggning nu!

Tja!

Har haft skola idag! Sen var jag en snabbis med Fanny och Johanna på stan och kollade runt lite. Mycket trevligt, något vi borde göra oftare. Efter de träffade jag Isabelle och vi chillade med Daniel. Var tänkt Fredrik skulle komma in och umgås också men blev tyvärr aldrig så, något kom ivägen. Tur vi har hela nästa vecka på oss att ses. Var som sagt ett tag sen, så är på tiden nu! :)
Annars kom jag hem runt halv 9 ikväll. Duschade och fixade lite käk innan jag bäddade ner mig i min sköööna bäddsoffa och slog på en film. Och imorgon är det fredag och då blir det fest fest fest för hela slanten! Mer information om de får ni veta imorgon. Men ska se klart min film nu, sen ska jag sova så jag orka upp imorgon + kvällen/natten!


Sweet dreams alla! :)


Du är min bästa vän, och såna som dig växer inte på träd!
Man bruka säga att älskar är ett starkt ord, men Jag Älskar Dig bubban! ♥

Alltid kul att snacka med dig!

Satt nyss och snackade med lill-Micke på msn. Och tänkte avslöja lite av vår konversation! :P


Måste nog ner till Stockholm snart och röja med han lite! :)

First day in school!

Skrev så för exakt ett år sen när jag började skolan. Eller nästan, började den 17de då. Men skrev då så sist jag började skolan.
Kändes bra att komma till skolan idag. Men var nog för man fick träffa lite folk där som man inte sett på ett tag.
Även kul att se dom nya som börjat där, och känns skönt med lite nytt folk där faktiskt!

Nej nu ska jag ta en varmdusch! Fryser sjukt mycket idag, men inte så konstigt med detta pissväder vi har.
Men ska ta en dusch, sen ska jag fixa lite käk och sen bara slå på nån bra film.. :)


Fundera på om man kanske ska byta lite färg i håret nu när det börja bli höst?
Hmm, får väl se! ;)




Back in town!

Guuuuuud så slut jag är. Har först åkt buss hela dagen.. Nästan! Nä men från kl 12 -6! Inte roligt alls.
Men har städat och grejat på sen kl halv 8 typ och är klar nu. Men har då hunnit prata med Linn,Isabelle och Daniel lite + lite andra, sen en sväng med min mormor. ♥ Så nu ska jag krypa till säng så man orka upp imorgon!



Tack och lov jag inte är som ett andrahandsval eller vad man ska säga!
:)

Tror jag vänt på dygnet!

Har verkligen försökt sova sen kl halv 1 drygt men går verkligen inte. Har haft lillkissen sovande vid min sida med sitt kurrande. Bruka kunna sova till sånt, men inte inatt inte. Undra hur det ska gå när det är skola. Kanske käka sömnpiller? eller ge sig själv en käftsmäll varje natt? Nej skoja! ;) Nej man kanske ska göra ett nytt försök med att sova kanske..




D E S P E R AT är vad jag kan säga för ord idag/natt! :)




Sista dagen hos mammi!

Hallå gott folk!

Sista dagen här nere hos mamma innan jag ska åka upp till Skellefteå. Skolan börja ju som sagt på onsdag så måste verkligen upp imorgon! Åker då inte bara upp med en kisse nu, utan nu har jag två. :) Ska berätta den lilla historian.

Var så vi skulle iväg till Tallnäs och träffa Alice valpar. Och på vägen såg jag två kattungar med sin mamma. Och jag som älskar allt som har med katter att göra kunde inte bara gå förbi dom sötnosarna. Så stannade och försökte locka på dom, gick kanske inte så bra. Men de tittade ut en gubbe och sa.. Gillar du dom? Och Jaa svarade ju jag. Då fick jag i förfrågan om jag ville ha en. Och självklart ville jag ha en, så sa jaa! :) Så, så var det med de..
Ska försöka ta en bild på min lilla Lissy så fort jag får tag i en kamera om inte min kamera kommer snart!

Nej nu har jag lite saker att göra, men uppdatera senare!


Här är en bild där man ser att jag gillar katter. Dock var jag lite mörkare där!

BAKIS!

Orka och vill inte skriva mer idag!














Kan bara säga ett ord, Besviken!



Bättre sent än aldrig!

Hallå bloggen!


Satt nyss och skrev med en gammal vän! Och vi bestämde oss för att dra och träffas på Ikea imorgon vid Birsta city nära där min mamma bor! Kommer nog bli hur trevligt som helst! + snacka om lite gamla minnen osv.  :)
Nej nu ska jag fixa mig ska ut en sväng. Lilla Alice kommer hem idag! :) så ska ut och se hur stora hennes valpar har blivit!


Min saknade vän som jag inte träffat på flera år, och som numera bor i Stockholm!

Nu så! :)

Här har ni en liten bild/video från Grekland. Lovely!


Jag ska bättra mig!

Hallå folket!

Kom som sagt till Timrå igår och skrev ett inlägg lite snabbt för var ett jävla tag sen!
Annars packade jag upp mina saker och fixade med det som skulle tvättas och så, sen hoppade jag in i duschen och efter de la jag mig i sängen och kollade på The last song! Riktigt bra film om ni fråga mig, kommer klart se om den.
Annars pratade jag med en gammal vän igår! Känner man saknar dig!

Annars idag har jag tvättat och fixat med bilder osv från Grekland. Men vad jag har gjort kommer ni antingen få se idag eller imorgon. Spännande va? ;)
Annars har jag varit och hälsat på min morfar också en sväng idag. Men inte själv, utan tog med min kisse Dixie för att liva upp allt. Och glad blev han.. Naaw var så gulligt! Min morfar har tyvärr kol och kan nästan inte prata, men han kämpade för att få fram kiiissen! ♥ Älskade morfar.
Nu har ni fått veta lite av min dag, inget intressant alls. Känner dock jag längtar lite upp till Skellefteå! Trodde aldrig jag skulle känna så, men gör verkligen de! Saknar främst två girls där uppe. Glad ni hamnade på samma skola. :)
Nej nu ska jag se på Sex and the city 2!
Men vi ser som sagt! Och jo! ska skicka in min Kamera imorgon så jag kan ta bilder nångång igen...


Har hittat en sak jag ska köpa till höst! Någon som vet ifall den är bra? :)


I'm still alive!

Back in Timrå nu!

Åkt tåg typ hela dagen! Känns lite små tråkigt att vara här, för känner mer och mer att sommaren börja närma sig sitt slut! Känner det absolut inte är dax för det än. Men å andra sidan har den här sommaren varit som en riktig berg och dalbana för mig! Och då menar jag inget negativt med de, kanske en smula, men inte syftat till någon person eller så.. Men ska slänga upp dom få bilderna jag ha från Kreta. Tyvärr så gick min kamera sönder där nere! :( Kanske lika bra? Fast kast kanske inte. Bilder är alltid ett minne. Men tur jag har mina minnen i hjärnan! ;)


Massa tankar och funderingar att ta itu med nu.
Back to the real life again!

Orka inte blogga!


Back home *SUCK*

Längtar tillbaks till Kreta! :( Men får väl se när jag bloggar nästa gång!


I Grekland!

Och jag lever!

Manikyr..

Godmorgon alla sunshines! :)

Vaknade för bara en liten stund sen av att min söta sunshine ringde, var bara bra det för om två timmar ska jag åka och fixa mina naglar. ;)

På tal om igår så är jag nöjd med gårkvällen. Hjälpte först min bror att städa hos han och så på dagen, sen åt vi lite efter han och Frida hade tränat, sen senare mot eftermiddagen åkte vi till kungsparken och matade lite fåglar/ankor! Ohh var så gulligt för matade ett par ankungar, och vet ni vad?! Fick även klappa dom! ohh trodde jag skulle smälta! Efter vi matat dom stack vi till Mcdonald för att köpa glass. Men självklart funkade inte maskinen där, sen nästa Mcdonalds vi åkte till hade dom lagt ner, så vi fick åka mot Rosengårds Mcdonald och köpa glass där.  Självklar var dom lite tröga, men fick min Mcflurry marängswiss + en cheeseburgare. Snacka om att vi tjockade oss i går! :D
Annars åkte vi förbi mamma och mutti en sväng. Mutti betyder mormor/gammelmormor på tyska till er som ej vet!
Men vi åkte förbi, och dom fick smaka lite glass dom med, men blev inte så jag stannade där. Utan André ville jag skulle sova och vara hos han en natt tiill med dom, så det blev så! Så när vi kom hem dit spelade vi lite Monopol på hans Xbox. Och var roligare än jag trodde, så är inte sista gången jag spelade det!
Annars kollade vi lite på ett hajprogram och år fruktsallad innan vi gick och la oss. Så det var lite av min gårkväll.
Sitter här nu och väntar på att André ska lämna Frida och komma hem med en baugette så jag får i mig lite frukost. Men ska klä mig oh lite sånt, men ser om jag får tillfälle att uppdatera senare idag..

 
Glömde självklart min kamera igår, så det här är bara gogglade bilder´men funkar bra det också! ;)

Eenie Meenie!

Kan bara säga att är man inte glad så får den här låten en glad, och verkligen mig. Tänker på när vi åker bil med Andre och så lyssnar vi på den låten, kan bara skratta när Frida sitter där fram och sjunger och ska sitt-dansa till den! :)
S Ö T!



Och när man talar om trollen så kommer dom hem efter dom tränat. Så nu ska vi laga mat och efterrätten blir fruktsallad! Längtar tills imorgon, då ska jag ner till mammas kompis och fixa mina naglar så dom är fina innan vi åker till Grekland! ;) Shit vad det är mycket snack om Grekland nu, i know! sorry, men längtar..

Wiiiie!



Sitter och poppar musik och längtar som fan nu tills vi åker! :D Kommer bli galet där nere, sol & bad, shopping och festa på kvällarna! Ska även märka mig där nere tror jag, eller tror inte kommer göra de. ;)


Svar på tal till er småbarn som tror ni "vet" allt!

Jag och min Isabelle thurfjell är INTE ovänner! Vi har tyvärr inte setts nu under  sommaren så mycket pga att jag varit där jag varit och hon uppe i Skellefteå. Men Isabelle är min bästa vän och kommer förbli de! ♥ Så innan ni äckliga små tjejer snacka ta reda på fakta! Är inte uppe i skvaller-staden eller vad man ska kalla Skellefteå men får veta det mesta ändå. :)


En gång vänner alltid vänner! ♥


Ας το κόμμα να αρχίσει!

Så säger man på Grekiska låt festen börja! Så nu ska jag bara lära mig uttala de. Haha! :P
Sommnade ganska sent inatt och vaknade bara för en stund sen så är inte sååå pigg än om jag säger som så.
Men ska försöka piggna till och få min bror att fixa lite frukost, magen skriker! :P

3 dagar kvar!!

Godkväll eller vad man ska säga! vet det är natt men tycker kväll låter mycket bättre..

Har som sagt inte bloggat dom senaste dagarna, och för att slippa skriva allt från noll till hundra ska jag berätta allt lite snabbt och även kanske avslöja saker ni inte har ett skit med att göra..
Enjoy!
Minns inte allt exakt i ordning men har hunnt umgås med lite släktingar samt min kusin. Träffat svartingar!
OBS! Har personligen inget emot dom + jag faller inte för sånna! men när det gäller svarta svin som ska leka med mina släktingar eller kanske ska säga kusin så säger jag/skrivar jag så som jag skriver "svartingar" men skit i de..
Har förövrigt åkt moppe med två personer på en kväll som jag varken känner eller skulle ha nån större lust att lära känna. Äh? ta de som ni vill. Druckit, shoppat lite och även lyckats störa mig på en äcklig sak som jag inte ens fattat varför jag gjort, men säger bara HAHA och karma! ;) Ahh! har även gått hem till en tjej som jag inte träffat på drygt 6-7 år och bara knacka på hennes dörr. Var nice kan jag säga,. Detaljer behöver jag inte gå in på, men var trevligt att träffa hon! :) Ja, och namnet är Sofia tjejen från Härmodsdal, tjejen med skin på näsan!
Annars har jag mest bara njutit av livet och räknat dagarna som blir mindre och mindre tills vi ska åka till Kreta. Sen längtar jag ännu mer tills jag får träffa min Jocke. ♥ Jo har varit iväg med en sväng med min mamma,bror,mormor och hans tjej till nån av mammas kompisar idag och fikat. var trevligt, men lyckades starta en diskusion genom att berätta för brorsans tjej att han tycker Kenza är vacker! Ni läste rätt! Tror jag måste lära migg att hålla käft ibland..
Men har annars umgåtts med Andre och Frida ikväll efter vi varit hos mammas kompis. Vi har kollat på film och tryckt i oss godis och vet inte allt. Så nu blir det att äta nyttigt dom 3 sista dagarna innan vi sticker. :P eller???
Sitter iaf här hemma hos André och blir även så att jag ska sova här, mysigt mysigt..
Men innan jag avsluta ska jag bara berätta att när jag kliver på vårat flyg på lördag kommer det stå en kasse med parfym + bodylotion i lacoste touch of pink + 3 liter Jelzin Vodka! Det kan inte bli bättre. Och som jag skrev på facebook, när jag kommer ner till Kreta ska jag säga på Grekiska i stilen med låt festen börja. Måste bara veta hur man säger det! :P



Det var de, nuska jag ta en dusch sen sova. Men ska försöka blogga mer som sagt. :)

RSS 2.0